Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2018, 21:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kedy uvidíme Black Panthera 2? Marvel sa neponáhľa, na režiséra Ryana Cooglera je ochotné čakať tak dlho, ako on sám považuje za vhodné

FILMY A SERIÁLY BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER
Uložiť Uložené

Vernosť až za hrob? Marvel si autora úspešnej jednotky nadmieru cení.

Komerčný úspech prvého dielu Black Panthera je nepopierateľný. Už od začiatku teda neuvažujeme nad tým, či nám tvorcovia prinesú pokračovanie, ale skôr kedy. Presný dátum však zatiaľ nepoznáme a zdá sa, že všetko aj tak záleží len na jednej osobe. A ňou je režisér a scenárista Ryan Coogler. Vráti sa k dvojke? Takmer určite.

Doposiaľ nám síce nikto oficiálne jeho účasť nepotvrdil, ale záujem Marvelu o Cooglera je viac než zjavný.

 

Kedy uvidíme Black Panthera 2? Marvel sa neponáhľa, na režiséra Ryana Cooglera je ochotné čakať tak dlho, ako on sám považuje za vhodné
Zdroj: Marvel

Prezident štúdia Kevin Feige o téme prehovoril nasledovne: „Rozhodne chceme, aby sa Ryan vrátil späť, a momentálne na tom aktívne pracujeme. Kedy sa tak ale stane? To záleží predovšetkým od Ryana.

Nechceme nič uponáhľať, no máme už približnú predstavu. Ale zdôrazňujem, neplánujeme oznamovať premiéru žiadneho filmu nadväzujúceho na Avengers 4, až pokým snímka nebude vonku, čo je zároveň ďalším dôvodom, prečo nepôjdeme na Comic-Con."

Dve veci sú teda nad slnko jasné. Pokračovanie Panthera a obrovský záujem Marvelu o pôvodného režiséra. Bude štúdio na Cooglera čakať, aj keby sa rozhodol dať si zopár rokov pauzu či medzičasom natočiť čosi odlišné? Zjavne áno. Svet Marvelu je bez tak dostatočne širokospektrálny na to, aby nám dovtedy ponúkol ďalšiu hŕstku starých či nových hrdinov.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia