Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2018, 16:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Robert Pattinson sa vo westernovej komédii vrhá na cestu k milovanej žene a ako svadobný dar jej nesie miniatúrneho koníka

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kôň vo veľkosti ovce ako zásnubný dar? Prečo nie.

David Zellner so svojím bratom Nathanom patria medzi málo známych amerických nezávislých režisérov a scenáristov. K ich najnovšiemu projektu, westernovej komédii Damsel, si prizvali hereckú dvojku v zložení Robert Pattinson (Good Time, Stratené mesto Z, Twilight) a Mia Wasikowska (Jana Eyrová, Prežijú len milenci, Alica v krajine zázrakov).

Dej snímky je zasadený do obdobia Divokého západu. Robert Pattinson si v príbehu zahral rolu mladého Samuela, cestujúceho za svojou životnou láskou Penelope (Mia Wasikowska). Na púti ho sprevádza svadobný dar v podobe maličkého koníka a pijan menom Parson Henry (David Zellner).

A ako už jasne prezentuje upútavka, táto prapodivná zostava dobrodruhov cestou zažíva množstvo netradičných zážitkov.

Debutovú premiéru si Damsel odbil už 23. januára (leden) 2018 na slávnom Sundance Film Festival a celoplošne sa do amerických kín dostane 22. júna (červen) tohto roku. Boli by ste radi, ak by film získal priestor aj v našich končinách?


Robert Pattinson sa vo westernovej komédii vrhá na cestu k milovanej žene a ako svadobný dar jej nesie miniatúrneho koníka
Zdroj: Magnolia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia