Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2018, 10:56
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ryan Gosling podniká nebezpečnú a nemožnú cestu na Mesiac. Dráma Prvý muž od režiséra Whiplash a La La Land sľubuje napätie aj emócie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvý trailer na lákavú drámu First Man je konečne tu. Zdá sa, že sa skutočne máme na čo tešiť.

Ak sa objavia prvé lákavé obrázky z očakávaného filmového projektu, obvykle to naznačuje, že trailer nie je ďaleko. Očakávaný film oscarového Damiena Chazelleho s názvom First Man tiež spadá do tejto kategórie. Prvé obrázky ste si mohli vychutnať pred pár dňami, teraz tu však máme aj prvé zábery.

Snímka nám vyrozpráva príbeh Neila Armstronga (Ryan Gosling), astronauta z misie Apollo 11, ktorý ako prvý vstúpil na povrch Mesiaca. Podľa režiséra však nepôjde o úplne klasickú biografiu, ale všetko sa bude točiť okolo známej misie na Mesiac. Tá sa však koncom 60. rokov zdala byť veľmi riziková až nemožná.

Scenár napísal Josh Singer, ktorý má doma Oscara za skvelú drámu Spotlight a okrem Goslinga uvidíme aj Claire Foy, Pabla Schreibera, Kylea Chandlera, Ciarána Hindsa, Jasona Clarkea, Coreyho Stolla či Christophera Abbotta.

 

Damien Chazelle nám už dokázal, že je majstrovským režisérom a jeho filmy Whiplash a La La Land milujeme. First Man však bude prvým Chazelleho filmom, kde nebude hrať dominantnú rolu hudba. Sme teda zvedaví, ako si s tým poradí, ale našu dôveru má zaručenú.

Čo samotný trailer? Rozhodne vyzerá sakramentsky dobre! Dokáže strhnúť, pohltiť a vyvolať nefalšované napätie. Táto cesta na Mesiac bude plná pochybností, neistoty a strachu z možného zlyhania. 

Očividne nebudú chýbať mrazivé scény a silné emócie. Ukážka skrátka láka na poriadne kvalitný zážitok, takže dúfame, že Chazelle ani tentokrát nešliapne vedľa. Na Slovensku má First Man premiéru 11. októbra (říjen) 2018.

Ryan Gosling podniká nebezpečnú a nemožnú cestu na Mesiac. Dráma Prvý muž od režiséra Whiplash a La La Land sľubuje napätie aj emócie
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia