Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2018, 20:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Krásna Léa Seydoux pomocou aplikácie zisťuje, či jej môže fungovať vzťah s vedcom Ewanom McGregorom, ktorý vyrába robotov schopných cítiť

FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR
Uložiť Uložené

Ide dokopy umelá inteligencia a láska? Na túto otázku sa pokúsi zodpovedať romantická sci-fi dráma Zoe.

Špičkový vedec Cole (Ewan McGregor) sa pokúša prostredníctvom umelej inteligencie zlepšovať milostné vzťahy medzi ľuďmi. Okrem iného sa snaží vytvoriť akúsi ideálnu robotickú spriaznenú dušu.

V laboratóriu s ním pracuje aj krásna Zoe (Léa Seydoux) a medzi oboma sa začne vyvíjať niečo viac. Je tu však jedno tajomstvo, ktoré môže ich vzťah ohroziť.

Sci-fi romantiku Zoe natočil Drake Doremus (Equals) a vo vedľajších rolách sa predstavia Rashida Jones, Christina Aguilera, Miranda Otto či Theo James.

Trailer láka na stále pomerne zaujímavú (hoci nie príliš originálnu) premisu s kvalitnými hercami. Ukážke však akosi chýba niečo navyše, čo by nás presvedčilo, že tento ľúbostný príbeh si nemôžeme nechať ujsť. Okrem hore spomenutých sci-fi náznakov však Zoe pôsobí ako pomerne konvenčná romantika.

Snímka si už odbila premiéru na Tribeca Film Festival a doterajšie recenzie sú pomerne zmiešané (44% na Metacritic). Celkovo však cítime potenciál, takže uvidíme. Možno nás čaká príjemné prekvapenie. Do širokej americkej distribúcie sa Zoe dostane 20. júla (červenec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia