Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2018, 14:40
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nebezpečná Wasp versus záporáčka Ghost, ktorá dokáže prechádzať stenami. Ant-Man a Wasp dorazia do kín už o pár dní

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ant-Man a Wasp dorazí do kín už tento štvrtok. Vyrazíte do kinosál?

Od premiéry novej marvelovky Ant-Man a Wasp nás delia už len dni, pred samotnou návštevou kina sa však môžete naladiť ešte jednou krátkou ukážkou. V nej nám svoje bojové schopnosti predvedie Wasp (Evangeline Lilly) v súboji proti záporáčke Ghost (Hannah John-Kamen).

Na režisérskej stoličke opäť sedí Peyton Reed a v hlavných úlohách okrem Lilly a John-Kamen uvidíme Paula Rudda, Michaela Douglasa, Michael Peñu či Michelle Pfeiffer.

Aj z priloženej ukážky vidíme, že nás v kinách pravdepodobne čaká svižný komediálny akčňák, ktorý sa opäť bude kreatívne pohrávať so zväčšovaním/zmenšovaním postáv a ktorému nebudú chýbať sympatické postavy.

Kritické reakcie na Ant-Man a Wasp sú veľmi spokojné a po epickej náloži Avengers: Infinity War ide údajne o príjemnú a svižnú oddychovku. Nemáme dôvod pochybovať, že sa jej bude dobre dariť aj finančne. Do slovenských kín snímka dorazí 5. júla (červenec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia