Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. júla 2018, 21:18
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Districtu 9 Neill Blomkamp natočí nového RoboCopa. Dočkáme sa duchovného pokračovania 40-ročného originálu

FILMY A SERIÁLY NEIL BLOMKAMP
Uložiť Uložené

Neil Blomkamp si po zrušenom Alien 5 brúsi zuby na ďalšiu kultovú sci-fi značku.

Veru tak. Síce nám je to v podstate jedno, ale informovať o tom musíme. V roku 2018, respektíve 2020, kedy snímka asi dorazí do kín, skutočne nebude vyhľadávanou. Robotický policajt, ktorý zabíja ľudí hlava-nehlava? Áno, presne o toto majú diváci záujem. 

Asi rovnako ako pri remaku z roku 2014 s Joelom Kinnamanom (viem, že ste naň už úplne zabudli, ak o ňom vôbec viete). Síce nás teší, že Blomkampova kariéra nekončí a teší sa na svoj ďalší projekt, boli by sme však radšej, keby sa pustil do niečoho relevantnejšieho a očakávanejšieho. 

Tvorcovia pôvodného filmu Ed Neumeier a Michael Miner budú spoluprodukovať, pričom Justin Rhodes (pripravovaný Terminátor) prepíše ich scenár k pokračovaniu, ktoré sme nikdy nedostali.


A ako si Neil nového RoboCopa predstavuje? Prakticky ako násilnejšieho Chappieho na steroidoch. Tak len dúfame, že z toho tentoraz nebude prúser. 

Domov
Zdieľať
Diskusia