Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júla 2018, 18:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Po pôvabných kamarátkach na čele s Milou Kunis idú v akčnej komédii špióni aj nájomní vrahovia. Odvážne ženy sa však nemienia vzdať ľahko

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Komédia The Spy Who Dumped Me vstúpi do našich kín budúci mesiac. Bude to zábava alebo prehliadka trápnosti?

Špiónska komédia The Spy Who Dumped Me by mohla byť pomerne solídnou letnou oddychovkou. Podľa doterajších trailerov sa nezdá, že by sme mali dostať nejakú prehnane veľkú pecku, ale Mila Kunis a Kate McKinnon sú sympaťáčky a zdá sa, že medzi nimi funguje aj nejaká tá prirodzená chémia.

V snímke budeme svedkami toho, ako sa dve najlepšie kamarátky Audrey (Kunis) a Morgan (McKinnon) nechtiac zapletú do nebezpečného spiknutia. Audrey totiž zistí, že jej bývalý priateľ je v skutočnosti profesionálny špión, ktorému ide po krku horda zabijakov. Ako sa z toho dve kamošky dokážu vysekať?

Na režisérskej stoličke sedí Suanna Fogel, autorka celkom príjemnej komédie Life Partners. Uvedené tri televízne ukážky potvrdzujú, že cieľová skupina nenáročných divákov, ktorí hľadajú jednoduchú zábavu, bude pravdepodobne s filmom spokojná. Snáď scenár nebude úplná katastrofa a zabavíme sa aj my.  

Okrem Kunis a McKinnon uvidíme aj hercov, ako Sam Heughan, Justin Theroux, Ivanna Sachno, Hasan Minhaj a Gillian Anderson. Do slovenských kín špiónky dorazia 23. augusta (srpen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia