Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Budúci rok príde do kín Annabelle 3 a James Wan s tvorcom Get Out a Halloweenu natočia film o bábike s umelou inteligenciou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Wan má pre démonické bábiky evidentne slabosť.

Obľúbili ste si démonickú bábiku Annabelle? Tak vás iste poteší, že ste sa s ňou ešte nestretli naposledy. Už počas apríla 2018 nám tvorcovia odhalili, že bábika dostane aj tretí diel.

V rámci momentálne prebiehajúceho Comic-Conu bolo za prítomnosti Jamesa Wana a tvorcov potvrdené, že Annabelle sa "vráti domov budúce leto".

Na režisérsku stoličku si tentokrát sadne Gary Dauberman (napísal scenár k predchádzajúcim častiam či k spin-offu The Nun) a podľa jeho slov budeme v Annabelle 3 sledovať, ako prekliatu bábiku získajú paranormálni vyšetrovatelia Ed a Lorraine Warrenovci (Patrick Wilson a Vera Farmiga).

Démon vo vnútri zdanlivo nevinnej hračky sa následne zameria na ich 10-ročnú dcéru Judy.

Prvý diel Annabelle (2014) pozbieral síce skôr nespokojné ohlasy, ale divácky bol úspešný, takže sme v roku 2017 dostali prequel Annabelle: Creation. Ten sa kritikom aj divákom páčil oveľa viac, a tak niet divu, že tvorcovia plánujú v sérii pokračovať.

A pokiaľ by ste démonických bábik náhodou nemali dosť, zrejme vás bude zaujímať spolupráca Jamesa Wana a Jasona Bluma, ktorí budú produkovať horor M3GAN.

Réžie sa v chopí Gerard Johnstone (Housebound) a scenár napíše Akela Cooper (American Horror Story, Luke Cage).

Príbeh sa bude točiť okolo vynálezcu, ktorý dokáže vyrábať bábiky s vysokou umelou inteligenciou. Jednu z týchto bábik menom M3GAN naprogramuje tak, aby sa emocionálne naviazala na jeho osirotenú neter a ochraňovala ju. Ale ako asi správne tušíte, M3GANine ochraniteľské metódy sa čoskoro vymknú kontrole.

Budúci rok príde do kín Annabelle 3 a James Wan s tvorcom Get Out a Halloweenu natočia film o bábike s umelou inteligenciou
Zdroj: Warner Bros./New Line Cinema

Blum a Wan už spolupracovali na úspešnej hororovej sérii Insidious. Samotný Blum a jeho spoločnosť Blumhouse stoja za viacerými skvelými horormi, ako Get Out, Split či Sinister (tento rok pre nás chystá nový Halloween). No, a účasť Jamesa Wana neprekvapí, keďže to rozhodne nie je prvýkrát, čo sa motá okolo filmu s desivými bábikami. 

Spomenúť môžeme jeho filmy Saw, Dead Silence či The Conjuring, kde si debut odbila vyššie spomínaná Annabelle.

Domov
Zdieľať
Diskusia