Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. augusta 2018, 23:04
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V Spider-Man: Far From Home uvidíme aj Nicka Furyho v podaní Samuela L. Jacksona a Mariu Hill

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio oficiálne potvrdilo účasť oboch hercov.

Už dlhšie sa hovorilo, že v chystanej marvelovke Spider-Man: Far From Home si zahrá aj Samuel L. Jackson, ktorý si zopakuje rolu Nicka Furyho. Tieto dohady potvrdzovalo aj to, že Jacksona nedávno zahliadli priamo na pľaci. Teraz to však máme konečne aj oficiálne potvrdené. Okrem Furyho však dorazí aj Cobie Smulders alias Maria Hill.

Obaja sa objavia po boku Toma Hollanda, ktorý stvárni titulnú rolu Petera Parkera/Spider-Mana. Okrem neho sa môžeme tešiť aj na návrat hercov z Homecoming, a síce Zendayu, Michaela Keatona, Marisu Tomei a Jacoba Batalona. Záporákom tentokrát bude Mysterio a strihne si ho Jake Gyllenhaal.

V Spider-Man: Far From Home uvidíme aj Nicka Furyho v podaní Samuela L. Jacksona a Mariu Hill
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures/Marvel Studios

V sequeli by sa Peter Parker mal vydať na dobrodružnú cestu do Európy a dej bude reflektovať udalosti Avengers: Infinity War aj Avengers 4.

Vzhľadom na fakt, že mnohí hrdinovia (vrátane Furyho a Spideyho) sa v závere Infinity War rozprášili, tak bude zaujímavé sledovať, ako ich tvorcovia znovu vrátia do deja.

Obzvlášť s prihliadnutím k faktu, ak bude film naozaj reflektovať udalosti Infinity War. Premiéra je stanovená na 4. júla (červenec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia