Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Deadpoola 3 údajne zrežíruje David Leitch, tvorca dvojky. Rami Malek zase tvrdí, že Mr. Robot pravdepodobne skončí 4. sériou

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Aj v dnešných Raňajkách sme si pre vás pripravili súhrn najpodstatnejších noviniek za posledné dni. Príjemné čítanie.

Ďalšie vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom je tu. Dnes sa pozrieme na tituly, ako Dedpool 2, Mr. Robot či The Deuce. Príjemné čítanie.

Deadpool 2

V týchto dňoch sa do predaja dostáva rozšírený strih druhého Deadpoola pod názvom Super Duper Cut. A práve k nemu si môžete nižšie pozrieť dve ukážky. Okrem toho tu už máme aj nepotvrdenú informáciu, že v prípade Deadpool 3 by sa na režisérsku stoličku rád vrátil David Leitch.

The Deuce

Úspešný seriál z dielne HBO The Deuce sa vracia so svojou 2. sériou. Hlavné úlohy si opäť strihnú James Franco (127 Hours) a Maggie Gyllenhaal (The Dark Knight). Premiéra nás čaká 9. septembra (září) 2018. Vychutnajte si trailer.

Mr. Robot

Skončí kriminálny seriál Mr. Robot svojou 4. sériou? Herec Christian Slater sa vyjadril, že má pocit, akoby práve 4. séria mala byť tou poslednou.

Samotný Rami Malek, predstaviteľ hlavnej úlohy, poznamenal, že sa k nemu tieto zvesti dostali. Definitívnu odpoveď na to, či seriál skončí, dať nedokázal. Podľa jeho slov však Sam Esmail, tvorca Mr. Robot, od začiatku počítal so štyrmi či piatimi sériami.

Deadpoola 3 údajne zrežíruje David Leitch, tvorca dvojky. Rami Malek zase tvrdí, že Mr. Robot pravdepodobne skončí 4. sériou
Zdroj: USA Network

Puppet Master: The Littlest Reich

S. Craig Zahler, scenárista a režisér hitov Brawl in Cell Block 99 a Bone Tomahawk, prichádza so šialeným hororom Puppet Master: The Littlest Reich, kde ožijú nacistické bábiky, ktoré začnú masakrovať ľudí. Réžie sa chopili Sonny Laguna a Tommy Wiklund a film je od 17. augusta (srpen) prístupný prostredníctvom VOD.

Glow

Seriál Glow z dielne Netflixu sa dočká 3. série. Dočkať by sme sa jej mali niekedy v lete roku 2019.

King Lear

Amazon Studios nám predstaví novú adaptáciu drámy King Lear od Williama Shakespeara. Hlavnú úlohu si strihne Anthony Hopkins a okrem neho uvidíme aj Emmu Thompson, Emily Watson, Florence Pugh a Jima Broadbenta. Režíruje Richard Eyre. Premiéra je stanovená na 28. septembra (září) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia