Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2018, 3:31
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Danny Boyle udstupuje od réžie 25. bondovky kvôli kreatívnym nezhodám. Mohol by ho nahradiť režisér Mission: Impossible?

FILMY A SERIÁLY JAMES BOND NO TIME TO DIE
Uložiť Uložené

Nadchádzajúcu snímku o agentovi 007 s Danielom Craigom zastavila nečakaná prekážka. Prišla o režiséra.

Keď už všetko nasvedčovalo tomu, že v poradí 25. bondovke nič nestojí v ceste, prišla tvrdá rana. Na oficiálnom twitterovom účte série Jamesa Bonda bolo totiž oznámené, že Danny Boyle (Trainspotting, Sunshine) už viac nefiguruje na poste režiséra.

Za jeho odchodom sú údajne kreatívne nezhody. Boyle bol ako režisér nadchádzajúcej bondovky oznámený iba pred niekoľkými mesiacmi, pričom natáčanie bolo predbežne naplánované na december (prosinec) tohto roka.

Danny momentálne pre štúdio Universal pripravuje zatiaľ nepomenovanú komédiu, a to spoločne so scenáristom Richardom Curtisom (Love Actually, About Time). Pre viac informácií o tomto projekte klikajte sem.

Ťažko v tejto chvíli povedať, čo konkrétne bolo hlavnou príčinou kreatívnych nezhôd. Je však jasné, že producenti Michael G. Wilson a Barbara Broccoli budú musieť rýchlo nájsť vhodnú náhradu.

Odporúčané
Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac Skvelý film Posledný súboj je hollywoodskym prepadákom, zatiaľ čo slabšie filmy ako Venom 2 a Halloween zabíja zarábajú viac 18. októbra 2021, 16:30

Bond 25 už pomaličky mieril do fáze produkcie a jeho premiéra je stále naplánovaná na 8. novembra (listopad) 2019. Niektorí fanúšikovia už dokonca prišli aj s teóriou, že by spoločnosť Metro-Goldwyn-Mayer mohla oznámiť náhradu veľmi skoro.

Naznačujú, že by MGM mohlo mať nejakého tvorcu vyhliadnutého ešte pred angažovaním samotného Boyla, takže výmena režisérov by teoreticky mohla prebehnúť pomerne hladko.

Danny Boyle udstupuje od réžie 25. bondovky kvôli kreatívnym nezhodám. Mohol by ho nahradiť režisér Mission: Impossible?
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer

Mohlo by ísť napríklad o Christophera McQuarrieho, ktorý začiatkom tohto mesiaca poslal do kín ďalší skvelý diel Mission: Impossible? My by sme sa teda rozhodne nehnevali. Otázkou len zostáva, či by mal záujem.

Ako sa totiž nedávno vyjadril, rád by si po Mission: Impossible - Fallout doprial trochu voľna. Možné je ale skutočne všetko, takže sa nechajme prekvapiť.

Čo si o tom myslíte? Ste radi, že Danny Boyle na režisérskej stoličke skončil, alebo ste sa už na jeho verziu Bonda tešili? Napadá vám niekto, kto by mohol túto pozíciu prevziať? Určite nám dajte vedieť.

Domov
Zdieľať
Diskusia