Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2018, 18:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Claire Underwood je po Frankovej smrti obklopená nepriateľmi. Prvú prezidentku USA čaká krutý boj o moc

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako dopadne verný spolupracovník Franka Underwooda Doug? A čo má v pláne ruský prezident Petrov?

O smrti milovanej postave Franka Underwooda nás prostredníctvom krátkeho teaseru tvorcovia informovali ešte začiatkom septembra. Kto stojí za jeho smrťou síce nebolo výslovne povedané, ale môžeme ľahko predpovedať, že v tom má prsty nová prezidentka USA.

Škandály Kevina Spaceyho už hádam nie je nutné preberať, ale úprimne povedané nám bude za jeho postavou inteligentného a prefíkaného Franka naozaj ľúto. Na scéne sa ale objaví stále dostatočne veľké množstvo postáv, ktoré by mohli zamiešať kartami.

Ako sa k tejto situácii postaví Frankova pravá ruka Doug? Na koho stranu sa v súboji o moc pridá charizmatický prezident Viktor Petrov? Je viac než pravdepodobné, že diváci nebudú prvej prezidentke USA príliš fandiť, no a práve o to viac zaujímavé bude sledovať akékoľvek útoky na jej osobu. A ako nám naznačuje nová upútavka, môžeme ich čakať naozaj veľa.

Každému je síce jasné, že bez Franka to už nebude ono, ale popravde najnovší trailer nepôsobí vôbec zlým dojmom. Finálna séria má mať navyše miesto klasických trinástich epizód iba osem, takže pokiaľ nám tvorcovia naservírujú slabý odvar, aspoň nebudeme trpieť príliš dlho.

Z hereckých predstaviteľov opätovne uvidíme Robin Wright, Michaela Kellyho, Jayne Atkinson, Patriciu Clarkson, Constance Zimmer, Dereka Cecila, Campbella Scotta a Borisa McGivera. Nové tváre budú reprezentovať Diane Lane a Greg Kinnear.

Finálna séria je plánovaná na 2. novembra (listopad) tohto roku. Dáte seriálu šancu aj bez Franka? A budete novej prezidentke Claire Underwood držať palce? Alebo vás naopak poteší každé jej zakopnutie?

Anketa:
Budete si želať pád novej prezidentky USA?
Určite áno
Nie, má moje sympatie
Určite áno
59 %
Nie, má moje sympatie
41 %
Domov
Zdieľať
Diskusia