Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2019, 15:15
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Chystá sa konečne pokračovanie Mad Max: Fury Road s režisérom Georgom Millerom?

Chystá sa konečne pokračovanie Mad Max: Fury Road s režisérom Georgom Millerom?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Splnený sen všetkých fanúšikov akčných filmov sa možno predsa len uskutoční.

Jeden z hlavných editorov Fandanga Erik Davis sa nechal počuť, že počul špekulácie o pokračovaní Fury Road. Ako už iste viete, návrat Georga Millera do jeho post-apo sveta v roku 2015 uchvátil celú filmovú obec a vyslúžil si aj 10 nominácií na Oscara. George Miller pritom napísal rovno dva scenáre. Jeden pre Wasteland a jeden pre samostatný spin-off Furiosy v podaní Charlize Theron. Tom Hardy síce má zmluvu na viacero filmov, ale nie je vôbec isté, že sa objavil v jednom zo spomínaných scenárov.

Prípravy na možný sequel sa vliekli dlho a George Miller potreboval po náročnom natáčaní a dokončovaní filmu dlhú prestávku. Navyše sa neskôr začal súdiť s Warner Bros. a o nevyplatené bonusy a zdalo sa, že Mad Max je mŕtvy. Po dnešných špekuláciách však opäť môžeme začať dúfať. Miller má už 70 rokov a je najvyšší čas, aby sa začalo s natáčaním. Wasteland mal byť údajne menším akčným filmom, no všetko sú to len dohady a my nemáme žiadne oficiálne informácie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia