Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 18:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rómovia variaci psa na mede? Český seriálový hit Most plný vulgarizmov a absurdných situácií uvidíme aj na televízii JOJ

Rómovia variaci psa na mede?  Český seriálový hit Most plný vulgarizmov a absurdných situácií uvidíme aj na televízii JOJ
Zdroj: Česká televize
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bratia Česi tentokrát trafili klinček po hlavičke.

Serialový megahit Most! zažíva v Česku obrovský úspech, ktorý si všimla aj slovenská TV JOJ. Tá od tvorcov projektu odkúpila práva, a tak sa ich zábavnej novinky čoskoro dočkáme aj na Slovensku. Most! sa už od prvej časti teší enormnej diváckej obľube a aktuálne ho sleduje približne 1,7 milióna divákov.

Riaditeľ TV JOJ Marcel Grega na svojom Facebooku prezradil, že seriál na našich obrazovkách uvidíme už čoskoro. 8-dielny komediálny počin sa bude vzhľadom na cieľovú skupinu dospelého diváka pravdepodobne vysielať vo večerných hodinách. Dátum premiéry je zatiaľ neznámy.

Hlavnej roly Luďku sa v príbehu zhostil Martin Hoffmann. Most! sa tematicky nevyhne kontroverzným témam rasizmu a xenofóbie, o čom svedčí aj nižšie priložený trailer. V ňom zisťujeme, že jedna z hlavných postáv bude transsexuál. Ako sa k tomu postavia miestni ľudia, ktorí sú známi svojou neznášanlivosťou voči všetkému odlišnému?

O réžiu prvej série sa postaral Jan Prušinovský a scenár napísal Petr Kolečko. Seriál v Česku premiéroval 7. januára 2019 a je jasným dôkazom toho, že sa šiesta spolupráca talentovanej dvojice Prušinovský - Kolečko naozaj podarila.

V čom presne je Most! taký výnimočný a prečo ho Česi považujú za najlepší tamojší seriál posledných rokov ti v samostatnom článku vysvetlí náš kolega z českej redakcie.

Domov
Zdieľať
Diskusia