Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2019, 13:23
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel prichádza do kín. Tešiť sa môžeš na množstvo vesmírnej akcie, rasu Kree a odhalenie mnohých tajomstiev MCU

Captain Marvel prichádza do kín. Tešiť sa môžeš na množstvo vesmírnej akcie, rasu Kree a odhalenie mnohých tajomstiev MCU
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prvá ženská sólovka zo sveta MCU už pomaličky klope na dvere kinosál. Zájdeš do kina?

Do premiéry očakávanej sólovky Captain Marvel ostáva momentálne už iba kúsok, a tak je pochopiteľné, že nás štúdio Marvel Studios v poslednej dobe zásobuje poriadnou porciou všakovakých ukážok. Aby sme ti ich ale neposúvali postupne jednu po druhej, rozhodli sme sa, že bude oveľa ideálnejšie zhrnúť všetky do jedného spoločného článku.

Môžeš si tak vychutnať napríklad viacero televíznych spotov, ale aj pohľad do zákulisia natáčania s náročným tréningom herečky Brie Larson. Okrem toho však pre teba máme ešte ukážku zo šou Stephena Colberta, kde bola hosťom Annette Bening, ktorá prezradila identitu svojej postavy.

Ďalej klip so súbojom medzi Larson a Judom Lawom a aj video s rozhovormi jednotlivých hercov. A mnoho ďalšieho. Samozrejme, viacero momentov z nižšie priložených ukážok si už určite videl v traileroch, no nájdeš v nich aj niekoľko celkom nových a doposiaľ nevidených záberov.

Pokiaľ ale ani po týchto ukážkach nie si presvedčený o návšteve kina, možno ti v rozhodovaní pomôže skutočnosť, že Captain Marvel je podľa prvých reakcií vynikajúcou komiksovkou. Snímka sa bude odohrávať v 90. rokoch minulého storočia a predstaví nám príbeh Carol Danvers, jednej z najmocnejších superhrdinov sveta. Tá sa ocitne v centre medzihviezdnej vojny dvoch mimozemských rás, ktorá zasiahne aj planétu Zem.

Za réžiou stojí dvojica Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story, Mississippi Grind), no a popri vyššie spomínaných hercoch sa objaví aj Samuel L. JacksonBen MendelsohnDjimon Hounsou, Lee PaceGemma Chan či Clark Gregg. Premiéra filmu je u nás naplánovaná na 7. marca (březen) 2019 a pokiaľ sa o ňom chceš dozvedieť viac, vstúp do tohto vlákna.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Two weeks until Marvel Studios' #CaptainMarvel. Get tickets now: [link in bio]

Príspevok, ktorý zdieľa Marvel Studios’ Captain Marvel (@captainmarvelofficial),

Domov
Zdieľať
Diskusia