Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. marca 2019, 6:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Christopher Nolan obsadil do svojho inovatívneho akčného blockbusteru už 3 hercov. Dočkáme sa nového Inception?

Christopher Nolan obsadil do svojho inovatívneho akčného blockbusteru už 3 hercov. Dočkáme sa nového Inception?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY TENET THE QUEEN’S GAMBIT
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali poriadnu dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Aj dnes sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa znova oboznámi s tými najzaujímavejšími novinkami zo sveta filmu a seriálu.

Nový film Christophera Nolana získal už tri zo štyroch hlavných postáv

Podľa najnovších informácií sa prvými hereckými posilami stávajú John David Washington (BlacKkKlansman), Robert Pattinson (The Twilight Saga) a Elizabeth Debicki (Widows). O samotnom filme stále nevieme takmer nič, no povráva sa, že by malo ísť o masívny a inovatívny akčný blockbuster. Jeho premiéra je naplánovaná na 17. júla (červenec) 2020.

Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster
Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster Zdroj: Focus Features/eOne Films/Warner Bros.
 

Tvorca Oldboya chystá brutálny western s Matthewom McConaugheym 

Matthew McConaughey by si mal zahrať hlavnú úlohu vo westerne The Brigands of Rattlecreek. Jeho príbeh hovorí o šerifovi a doktorovi (McConaughey), ktorí sa vydajú pomstiť skupine banditov. Tá využíva prívalové búrky ako krytie pri terorizovaní obyvateľov malého mestečka. O réžiu sa postará Park Chan-wook (Oldboy), scenár napísal S. Craig Zahler (Bone Tomahawk, Brawl in Cell Block 99) a film vznikne pod hlavičkou štúdia Amazon.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Terminator: Dark Fate je oficiálnym názvom

V poradí šiesty film zo série Terminátor bude niesť skutočne názov, ktorý bol doposiaľ označovaný ako pracovný, a teda Terminator: Dark Fate. Za réžiou stojí režiséra Tim Miller (Deadpool) a premiéra snímky je u nás naplánovaná na 31. októbra (říjen) 2019.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox

Režisér Kong: Skull Island chystá ďalší monštruózny film

Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island) natočí originálny monster film, v ktorom by si mal zahrať Michael B. Jordan (Black Panther). Snímka zatiaľ nemá žiadny názov, no s námetom na príbeh prišiel sám Vogt-Roberts a teraz sa vraj bude hľadať scenárista, ktorý by ho spracoval pre potreby filmu. Dej by mal byť zasadený do Detroitu.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Warner Bros.

Hellboy sa pripomína krátkym klipom

R-kový reboot Hellboya na seba upozornil novou ukážkou, ktorá sa sústredí na rozhovor profesaora Bruttenholma (Ian McShane) so samotným pekelníkom (David Harbour). Režíruje Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) a premiéry sa dočkáme 11. apríla (duben) 2019.

Sólovka Black Widow priberá ďalšiu ženskú postavu

Talentovaná Florence Pugh (Outlaw King, Lady Macbeth) by si mala údajne zahrať po boku Scarlett Johansson v pripravovanej snímke Black Widow. Zhostiť sa má údajne úlohy špiónky rivalky.

Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster
Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster Zdroj: Netflix

Anya Taylor-Joy stvárni šachistku závislú na víťazstve

Herečka Anya Taylor-Joy si v šesťdielnej miniséri The Queen’s Gambit od Netflixu zahrá osirelú šachistku Beth Harmon, ktorá sa vyrovnáva so závislosťou na tom, aby sa stala najväčšou hráčkou tejto hry na svete. Príbeh bude sa inšpiruje rovnomennou predlohou od Waltera Tevisa a bude sa odohrávať počas studenej vojny.

O scenár aj réžiu sa postará Scott Frank (tvorca seriálu Godless, napísal scenár k Loganovi a Minority Report). Filmovú adaptáciu mal pôvodne zrežírovať Heath Ledger a hlavnú úlohu si mala strihnúť Ellen Page.

Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster
Nový film Christophera Nolana má prvých hercov. Malo by ísť o masívny, inovatívny a akčný blockbuster Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia