Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pokračovanie Kdo hulí, ten umí dostáva prvý zhúlený trailer. Tešiť sa môžeš na striptíz a marihuanovú bibliu

Pokračovanie Kdo hulí, ten umí dostáva prvý zhúlený trailer. Tešiť sa môžeš na striptíz a marihuanovú bibliu
Zdroj: Music Television (MTV)
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zábavu ako pri jednotke ale príliš nečakaj.

V priebehu minuloročného leta sme ťa informovali o druhej časti známej komédie How High, ktorá je v našich končinách známa skôr pod názvom Kdo hulí, ten umí. Hlavné postavy tentokrát nestvárnia Method Man a Redman, ale Lil Yachty a DC Young Fly. Ich spoločné zážitky budú, zdá sa, viac než šialené, ale zároveň skutočne nezmyselné.

Druhý diel podľa všetkého absentuje od akéhokoľvek, aspoň z časti zmysluplného príbehu, a tak nás pravdepodobne čaká len množstvo bláznivých dobrodružstiev hlavného dua spojených s hŕbou vyfajčenej marihuany. Tvorcovia od MTV zrejme očakávajú, že diváci majú v pláne film pozerať len pod vplyvom omamných látok, a preto si nad originálnou zábavou príliš nelámali hlavu.

Dejová línia Kdo hulí, ten umí 2 by sa mala viac-menej točiť iba okolo hľadania stratenej marihuany. Do toho si môžeš pripočítať viaceré lacné psychedelické zážitky a nejaký ten striptíz. Ak ti to postačuje, s výsledkom budeš zrejme celkom spokojný. Ak nie, určite zaraď spiatočku.

Veľká časť fanúšikov prvej časti už ale v tejto chvíli nad Kdo hulí, ten umí 2 krúti hlavou, o čom svedčí aj pomer lajkov na traileri (aktuálne v pomere 93:599). Okrem kľúčovej dvojice sa v snímke objaví aj DeRay Davis, Nene Leakes, Lil Baby, Blac Youngsta, Justine Skye či Mike Epps. Scenár napísali Shawn Ries, Artie Johann, Alex Blagg a Neel Shah. Premiéra na MTV je naplánovaná na 20. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia