Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 10:11
Čas čítania 0:00
Antonín Havlík

Petr Čech pokračuje v brankárskej kariére. Chytať bude za anglický hokejový tím

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slávny český brankár pokračuje v brankárskej kariére, vymenil však športy.

Petr Čech, niekdajší brankár futbalového Arsenalu a Chelsea, vymenil futbalový trávnik za hokejový ľad a predĺžil tak svoju športovú kariéru. Chytať bude do konca sezóny v treťoligovom tíme Guildford Phoenix. Čech, ktorý momentálne pracuje pre slávny londýnsky klub Chelsea ako poradca športového a technického úseku, si splnil sen.

„Vyzerá, že si ľudia myslia, že som zmenil prácu. Nezmenil. Našťastie ma nezastaví v mojom voľnom čase od pôsobenia v športe, ktorý som miloval ako chlapec a hrám ho dlhé roky. Keď som bol profesionálny futbalista, nemohol som ho hrať z pochopiteľného dôvodu. Teraz môžem,“ napísal legendárny český brankár včera večer na Twitteri.

Chytanie mu podľa vyjadrenia chýbalo a už sa teší, keď bude môcť nastúpiť. V hokejovom drese sa po prvýkrát ukázal v lete, trénoval s prvoligovým tímom Guildford Flames. 

„Dúfam, že tomuto mladému tímu pomôžem dosiahnuť ciele v budúcej sezóne, pokúsime sa vyhrať čo najviac zápasov,“ cituje denník Daily Mail 37-ročného hráča. Nastúpiť by mohol už v nedeľnom zápase proti tímu Swindon Wildcats. Nosiť bude dres s číslom 39 rovnako ako hokejová legenda Dominik Hašek.

Domov
Zdieľať
Diskusia