Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 16:16
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

12-ročný chlapec si popálil telo po tom, čo skúšal internetovú výzvu Fire Challenge

ZAUJÍMAVOSTI POPÁLENINY
Uložiť Uložené

Virálna výzva mu spôsobila popáleniny druhého stupňa.

Nie práve najnovšia internetová výzva s názvom Fire Challenge sa za posledné roky stala naozaj virálnou. V skratke ide o to, že človek, ktorý ju príjme, si svoje telo potrie tekutou horľavinou, zapáli sa a následne rýchlo uhasí. Skutočne bizarná a nebezpečná zábavka sa však vypomstila iba 12-ročnému chlapcovi.

Ako informuje stanica WDIV-TV, mladý Američan Jason Clearly, pochádzajúci z Michiganu, utrpel popáleniny druhého stupňa, keď ho kamaráti nahovorili na nebezpečný Fire Challenge. Údajne sa mal počas incidentu nachádzať v kamarátovom dome v susedstve, keď ho jeho mama začula kričať od bolesti.

Odporúčané
Tínedžerka zomrela po tom, čo napodobňovala video obľúbenej youtuberky. Tá pozostalej rodine vyplatila odškodné Tínedžerka zomrela po tom, čo napodobňovala video obľúbenej youtuberky. Tá pozostalej rodine vyplatila odškodné 20. septembra 2019, 19:23

Okamžite sa rozbehla za synom, ktorý mal v tom čase už popálenú bradu, hrudník a brucho. Svoje telo totiž natrel horľavým odlakovačom na nechty. Plamene však nestihol v čas uhasiť. 

„Prvýkrát, keď sme to skúšali, nebol oheň príliš veľký a stihol som ho uhasiť. Druhýkrát však na mňa začali kamaráti striekať viac odlakovaču,“ tvrdí Jason.

Ako sme už v úvode spomínali, internetová výzva nie je žiadnou novinkou. Presne pred rokom sa do nej zapojilo aj dievča z Detroitu, ktoré muselo byť kvôli popáleninám hospitalizované v nemocnici.

Domov
Zdieľať
Diskusia