Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2019, 15:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Balenciaga predstavila kožené kabelky s motívom Hello Kitty pre mužov. Predávať sa budú za viac ako tisíc eur

MÓDA BALENCIAGA
Uložiť Uložené

Extravagantné kúsky sa s veľkou pravdepodobnosťou v našich končinách nestretnú s pochopením.

Populárna high fashion módna značka Balenciaga predstavila pred pár dňami svoju kolekciu na obdobie jar/leto 2020.

Cieľom podobných udalostí je vždy vzbudiť záujem a diskusiu, zároveň je neodmysliteľnou súčasťou aj honosná prehliadka. Tentokrát značka španielskeho zakladateľa so sídlom v Paríži prichádza s netradičným špirálovitým mólom, ktoré je inšpirované Európskym parlamentom. 

Odporúčané
Karel Gott sa ukázal v raperskom outfite od Balenciaga, Vetements a Versace v celkovej hodnote 4 500 € Karel Gott sa ukázal v raperskom outfite od Balenciaga, Vetements a Versace v celkovej hodnote 4 500 € 18. mája 2019, 14:37

To, čo verejnosť zaujíma najviac, sú však samotné módne kúsky, pričom sme sa opäť dočkali extravagancie v podobe strihov aj použitých farieb a materiálov.

Najväčšiu diskusiu vyvolali výrazné kožené kabelky s populárnym motívom Hello Kitty, ktoré však nepredvádzali ženské modelky, ale muži. Doplnku nechýba ikonická červená mašľa ani uši, kolaboráciu už oficiálne potvrdil aj európsky profil reprezentujúci japonskú kreslenú postavičku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hello Kitty (@hellokittyeu),

Cena produktov v troch farebných prevedeniach – ružovej, bielej a čiernej – zatiaľ známa nie je, vzhľadom na bežnú hodnotu Balenciaga kabeliek by však mala prevyšovať 1500 eur. Výstredný kúsok sa na základe komentárov zatiaľ stretáva s pochopením, pravdepodobne sa však nestane, že by si stretol Slováka, ktorý sa s ním prechádza po ulici. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia