Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2019, 12:16
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ronaldo je druhý najhorší strelec priamych kopov v celej histórii Serie A. Nepodarilo sa mu streliť gól 18-krát v rade

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nedarí sa mu ani v Lige majstrov, v nej neskóroval už 24-krát za sebou.

Legendárne priame kopy portugalského útočníka sú zrejme minulosťou. A možno je to len smola. Tak či onak, Cristiano Ronaldo je oficiálne druhý najhorší strelec z priamych kopov  v histórii talianskej ligy. Nepodarilo sa mu streliť gól ani raz z 18-tich pokusov. Tým, samozrejme, netvrdíme, že to hviezdny útočník nemá v nohe. Z priameho kopu strelil desiatky gólov, niektoré si pamätáme dodnes. Napríklad ten proti Španielsku.

 V Taliansku sa mu ale nedarí a blíži sa k rekordu, na ktorý nebude spomínať v dobrom, píše Balls. Horší je už len Camillo Ciano, jemu sa nepodarilo skórovať až 21-krát v rade. Ronaldovi sa nedarí ani v lige majstrov. Tam už mal 24 pokusov a ani raz lopta neskončila v sieti. Dokonca sa vo väčšine prípadov nedostala ani k brankárovi. Portugalčan trafil múr 15-krát.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo za spoluprácu s Nike zarobí 162 miliónov € Cristiano Ronaldo za spoluprácu s Nike zarobí 162 miliónov € 8. septembra 2019, 16:40

Juventus v sobotu nastúpi proti Spal. Ak sa Ronaldovi nepodarí skórovať v najbližších štyroch priamych kopoch, bude najhorší strelec priamych kopov v Seria A. Portugalčan patrí medzi hráčov, ktorí zahrávajú štandardky najčastejšie. Vynikajúci strelec z priamych kopov je však aj jeho spoluhráč Miralem Pjanić, možno je teda na čase zamyslieť sa, či by to nemal skúšať častejšie aj niekto iný.

Domov
Zdieľať
Diskusia