Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. septembra 2019, 11:44
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Mladá britská predavačka vybuchla, vo virálnom videu nadáva na neschopnosť zákazníkov. Sťažuje sa, že je prepracovaná

ZAUJÍMAVOSTI TIKTOK
Uložiť Uložené

Únava zaúradovala.

Ak pracuješ alebo si niekedy v minulosti pracoval v akomkoľvek obchode, určite vieš, o čo ide. Ľudia sú niekedy viac ako otravní, pýtajú sa hlúposti a musíš ich viesť za ručičku až k produktu, ktorý hľadajú. O tom by vedela rozprávať len 19-ročná Jae Pinnerová. Možno aj preto nahrala na sociálnu sieť TikTok kratučké video, kde sa posťažovala na svoju robotu. A spravila to takým spôsobom, že si získala pozornosť celého internetu.

Tínedžerka z Basildonu, Essex, sa poriadne nevyspala. Práca však nepočká a musela ísť na poobednú smenu do Tesca. „Nebudem ti klamať. Nevyspala som sa a pracujem až do desiatej do večera,“ povedala, poriadne si zakričala a dodala, že sa cíti, ako keby sa takto zabíjala. Následne napodobovala zákazníka, ktorý potrebuje pomôcť s každou maličkosťou. „Prečo sa nepozriete na tabuľu, ale musíte sa ma spýtať, kde je maslo?“ pýta sa.

Odporúčané
Priateľ jej hodinu neodpisoval, tak vytvorila virálne video, kde za jeho nájdenie ponúka 9 dolárov. Paulina teraz baví celý svet Priateľ jej hodinu neodpisoval, tak vytvorila virálne video, kde za jeho nájdenie ponúka 9 dolárov. Paulina teraz baví celý svet 19. decembra 2018, 11:28

Video zakončila odpľutím na zem a údermi do vzduchu, ako keby bila zákazníka. Na TikToku má video tisíce pozretí. No a prečo natočila video? Bola vraj naštvaná, že musí ísť do práce. TikTok si založila len tak, lebo sa nudila a je nadšená, že jej video sa stalo virálnym. Dnes už pre spoločnosť nepracuje, odišla pred 4 mesiacmi.

Domov
Zdieľať
Diskusia