Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2019, 20:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Microsoft maže rozdiely medzi hrou a realitou. Ukázal, ako bude vyzerať nový Flight Simulator

TECH MICROSOFT
Uložiť Uložené

Postupne zverejnia ďalšie videá.

Mnohých prekvapilo, že Microsoft pracuje na hre Flight Simulator. Spoločnosť totiž titul ohlásila až na konferencii E3 2019, no ukážka z hry prítomných ohúrila. Vyzerala totiž úchvatne a milovníci simulátorov sa majú určite na čo tešiť.

Odporúčané
10 najlepších hier z E3 2019: Graficky najvymakanejšie exkluzivity, mysteriózne horory a akčný gameplay 10 najlepších hier z E3 2019: Graficky najvymakanejšie exkluzivity, mysteriózne horory a akčný gameplay 13. júna 2019, 10:02

Ak existovali pochybovači, ktorí neverili, že bude hra na úrovni, Microsoft sa rozhodol, že im zavrie ústa. Vývojári zverejnili teaser, v ktorom ukazujú prostredie hry. V krátkom, len niečo vyše minútovom videu, môžeš vidieť lesy, budovy, hory či moria. Pravdu povediac, niektoré zábery z hry sú porovnateľné s realitou. 

Lietadlo či kokpit nám vývojári zatiaľ neukázali, no aj to príde. Séria videí totiž bude pokračovať. Teraz nám ukázali svet hry, následne ukážu počasie, aerodynamiku či rôzne iné detaily. Hry by sme sa mali dočkať v roku 2020, zahrať si ju budeš môcť na PC a Xboxe. Ak ťa teaser zaujal a si nedočkavý, pár sekundových záberov nájdeš na tomto linku.

Microsoft maže rozdiely medzi hrou a realitou. Ukázal, ako bude vyzerať nový Flight Simulator
Zdroj: Microsoft Flight Simulator
Domov
Zdieľať
Diskusia