Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2019, 20:41
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

9-ročná študentka si do prázdneho obalu od balzamu na pery vložila syr. Nepozorovane tak mohla jesť počas vyučovania

ZAUJÍMAVOSTI ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Prečo toto nenapadlo aj nám?

Už sa ti niekedy stalo, že počas vyučovania alebo brigádky na teba prišiel náhly hlad? Tento problém raz a navždy vyriešila vynaliezavá štvrtáčka z amerického štátu Missouri. Svojím riešením dostala do kolien aj vlastnú mamu. Vymyslela spôsob, akým prepašuje na hodinu jedlo a nenápadne si odhryzne. O úsmevnom príbehu informoval aj magazín TIME.

Do prázdneho obalu od balzamu na pery vložila kúsky syra

Inšpiráciou jej bolo video na YouTube od kanálu Troom Troom, ktoré ukazuje niekoľko tipov, ako si do školy prepašovať pochutiny. Vo videu navrhujú použiť tubu od lepidla, tú však dievča nenašlo. Vynašla sa a vytvorila si „syrové pomády“. Z tých ujedala uprostred vyučovania.

S jej vynálezom sa pochválila mamička, ktorá inak pracuje ako novinárka. Na Twitteri uverejnila fotografiu, ktorá sa teší pozitívnej odozve. Internet sa skláňa pred jednoduchou genialitou, mnohí si nadávajú, že to nenapadlo im a jeden retweet dokonca hovorí, že zatiaľ čo my všetci žijeme v roku 2019, jej dcéra je už dávno v budúcnosti, v roku 2079.

Mamička neskôr v twitterovom vlákne doplnila, že o tom už vie aj učiteľka, ktorá si ani jeden z dvoch „balzamov“ nevšimla. Schuti sa na tom zasmiala, najviac sa jej páčia komentáre, ktoré hovoria, že budúcnosť je ženská.

Odporúčané
Youtuber dostal 15 mesiacov väzenia za naplnenie Orea zubnou pastou. Odporné sušienky podal bezdomovcovi ako prank Youtuber dostal 15 mesiacov väzenia za naplnenie Orea zubnou pastou. Odporné sušienky podal bezdomovcovi ako prank 3. júna 2019, 11:40

Ak sa aj ty chceš inšpirovať zábavnými hackmi do školy, tu je video, ktoré bolo zdrojom:

Domov
Zdieľať
Diskusia