Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 21:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ľudovít Klein by mal byť prvým slovenským zápasníkom v prestížnej organizácii UFC. Už dvakrát dostal pozvánku

ŠPORT ĽUDOVÍT KLEIN MMA OKTAGON UFC
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Všetko nasvedčuje tomu, že už čoskoro sa slovenský zápasník dostane do UFC.

Nie je tajomstvom, že Ľudovít Klein nedávno dostal ponuku od UFC, nakoniec to však padlo kvôli rozhodnutiu kompetentných v najprestížnejšej organizácii bojových športov na svete. V aktuálnom rozhovore pre Šport.sk však Klein potvrdil aj informáciu, že v skutočnosti prišla neskôr aj druhá pozvánka, konkrétne do Kodane. Ani v tomto prípade to však nevyšlo. 

Na štrnástom pokračovaní Oktagonu si zmeral sily s Joaom, ktorého sa mu podarilo poraziť a svoje šance na postup do organizácie UFC ešte zvýšiť. Sám tvrdí, že počas celej prípravy myslel na šancu dostať svoje meno aj Slovensko na MMA mapu sveta, musí však byť trpezlivý.

Ak by však prišla ďalšia vážna ponuka, prijal by ju bez prípravy: „Nevadilo by mi aj, keby som teraz sadol do lietadla a išiel na druhý deň zápasiť. V UFC by mi bolo jedno, kto by to bol. Jednoducho je to môj neskutočný sen sa tam dostať,“ prezradil pre Šport.sk po poslednom bratislavskom zápase. 

Dodáva, že si uvedomuje nie práve ideálne finančné ohodnotenie, aj napriek tomu je cieľom v prvom rade potešiť Slovákov. Klein chce, aby na neho boli hrdí. Šance sú podľa všetkého veľmi veľké, a to aj vzhľadom na sebavedomú záverečnú odpoveď: „Je to na spadnutie. Čakáme každý deň na správu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia