Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2019, 19:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák Jakub Paulík

Hláškujúci Will Smith a Martin Lawrence sú Bad Boys for Life! Prvý trailer sľubuje černošský akčný film roka

Hláškujúci Will Smith a Martin Lawrence sú Bad Boys for Life! Prvý trailer sľubuje černošský akčný film roka
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3
Uložiť Uložené

Bad Boys sú späť a vyzerá to na akčnú blbinu roka.

Z auta vychádza Will Smith a Martin Lawrence, do pozadia počujeme známu skladbu od Inner Circle a vo vzduchu cítiť nostalgiu. Áno, vážení, Bad Boys sú späť. Majú síce o nejaký ten rok navyše, ale ich tvrdé zásahy proti zločinu ani v najmenšom nepoľavili.

Teda minimálne ak hovoríme Mikeovi (Will Smith), ktorý si naďalej udržuje svoj štýl. Na druhej strane Marcus (Martin Lawrence) čoraz viac uvažuje o dôchodku. V prvom traileri však samozrejme zaznie veta „one last time“, a tak je jasné, že do poslednej akcie pôjde naša obľúbená dvojka naplno.

Čakajú nás rasistické vtipy, výbuchy, bláznivá jazda na autách a klasické podpichovanie dvojice, pri ktorej je stále citeľná vzájomná chémia. V 3. časti Bad Boys však divákov svojou prítomnosťou poctí aj tím AMMO.

Ten sa bude skladať z hercov, ako Vanessa Hudgens, Charles Melton, Paola Nunez a Alexander Ludwig, známy zo seriálu Vikingovia (stvárňuje v ňom postavu Bjorna, najstaršieho z Ragnarových synov).

Film režíruje dvojica Adil El Arbi a Bilall Fallah, scenár napísal Peter Craig (Top Gun: Maverick) a slovenská i česká premiéra je plánovaná na 16. januára (leden) 2020. Ďalšie informácie o filme nájdeš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia