Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 10:02
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Cristiano Ronaldo pozval Lionela Messiho na večeru. Počas spoločného rozhovoru komentoval vzájomný vzťah

ŠPORT CRISTIANO RONALDO LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Obaja kanonieri sa vraj vzájomne rešpektujú.

Po dlhšom čase sme mali opäť možnosť vidieť pohromade dvoch najznámejších futbalistov planéty, a to Cristiana Ronalda a Lionela Messiho. Obaja sa totiž spoločne zúčastnili odovzdávania cien za najlepších hráčov sezóny 2018/19 podľa Európskej futbalovej únie (UEFA).

Titul napokon nečakane vyhral Virgil van Dijk z FC Liverpool, no všetci prítomní boli svedkami aj vtipkovania medzi Ronaldom a Messim počas rozhovoru pre stanicu BT Sport. Obaja komentovali predchádzajúcu sezónu a portugalský kanonier sa tiež rozpovedal o ich zdĺhavom zápasení na vrchole. Tiež sa vyjadril, že obaja sa navzájom mimoriadne rešpektujú.

Odporúčané
Vedci vďaka výpočtom zistili, kto z dvojice Cristiano Ronaldo a Lionel Messi je lepším futbalistom Vedci vďaka výpočtom zistili, kto z dvojice Cristiano Ronaldo a Lionel Messi je lepším futbalistom 21. augusta 2019, 13:58

Znenazdania však popri svojej reči pozval o dva roky mladšieho Argentínčana na večeru, „Samozrejme máme medzi sebou dobrý vzťah. Ešte sme síce neboli na spoločnej večeri, ale dúfam, že v budúcnosti príde aj to,“ povedal s úsmevom Portugalčan v rozhovore.

Ronaldo tiež doplnil, že je skvelé byť súčasťou histórie futbalu a že je hrdý na to, že spoločne s Messim zdieľa pódium pri príležitosti odovzdávania cien o najlepšieho hráča už 15 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia