Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. augusta 2019, 10:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Celovečerný film Breaking Bad si budeš môcť pozrieť už onedlho. Prvý teaser trailer odhaľuje aj dátum vydania

Celovečerný film Breaking Bad si budeš môcť pozrieť už onedlho. Prvý teaser trailer odhaľuje aj dátum vydania
FILMY A SERIÁLY BREAKING BAD
Uložiť Uložené

Fanúšikovia seriálu Breaking Bad jasajú.

Tvorcovia nás dlho naťahovali, chvíľu sme si mysleli, že išlo len o žartík, ale napokon sme sa tento týždeň dočkali oficiálneho oznámenia. Film založený na seriáli Breaking Bad naozaj prichádza a Netflix prezradil, že vo svojej streamovacej knižnici ho uvedie už v októbri, presným dátumom by mal byť 11. október. 

Spoločnosť na internet zavesila aj prvý teaser trailer, v ktorom máš za viac ako minútu šancu vidieť, okolo akého príbehu sa snímka bude točiť, upozornilo Coming Soon.


Znovu sa v nej objaví Aaron Paul ako Jesse Pinkman, ktorý utečie zo zajatia a bude sa musieť vysporiadať so svojím predchádzajúcim životom. Scenár napísal tvorca pôvodného seriálu Vince Gilligan, takže fanúšikovia sa môžu tešiť na rovnaký štýl rozprávania príbehu ako v piatich sériách jedného z najobľúbenejších seriálov v histórii.


Aaron Paul sa priznal, že pôvodne netušil, ako sa k filmovému prevedeniu seriálu chce postaviť. Keď sa však porozprával s Vincom Gilliganom a ten mu vysvetlil, čo plánuje, rýchlo pochopil, že sa vo filme musí objaviť.

Odporúčané
Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého Je Walter White naozaj po smrti? Tvorca Breaking Bad prezradil, či ho v El Camino uvidíme živého 9. októbra 2019, 11:38

Nápad pôvodne prišiel pred dvomi rokmi, keď spolu obaja muži rozprávali o 10. výročí premiéry Breaking Bad. „Na konci konverzácie spomenul, že má nápad, kam by sme seriál mohli posunúť a chcel počuť môj názor. Rýchlo som mu povedal, že by som za ním šiel aj do rozpáleného ohňa,“ nechal sa počuť filmový Jesse Pinkman.

Domov
Zdieľať
Diskusia