Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. augusta 2019, 9:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Koncert v Prahe preložila o 4 dni, v Poľsku nevystúpi vôbec. Vraj ide o osobné dôvody.

Okolo Ariany Grande to aktuálne žije hlavne v súvislosti s najnovšou skladbou boyfriend. S jej názvom sme sa totiž dozvedeli, že má údajne nového priateľa, ktorým je práve jeden z dvoch členov neznámej hosťujúcej kapely. Verejnosť obzvlášť v Európe teraz rozrušila ešte viac, keď začala presúvať a rušiť koncerty v rámci svojho aktuálneho turné. 

Včera sme sa z oficiálnej udalosti dozvedeli, že pražské vystúpenie v O2 arene presunula z 8. septembra na 4., čím pochopiteľne viacerým narušila plány. Rovnako zmenila aj dátum v Hamburgu. Známy organizátor Live Nation informuje aj o úplnom zrušení show v Krakowe, pričom ako oficiálny dôvod udáva osobné dôvody, ktoré však ozrejmené neboli. Už samotné reakcie na príspevok nasvedčujú, aký je názor verejnosti. 

Niektorí ju prirovnávajú k Nicki Minaj, ktorá má rovnako na svedomí rozruch v podobnom duchu, Ariana to však aspoň oznámila vopred. Peniaze za lístky by mali byť všetkým záujemcom vrátené bez problémov. 

Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj
Domov
Zdieľať
Diskusia