Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2019, 18:02
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Youtuberka na videu udierala a pľula na svojho dobermana. Internet sa rozhodol psa pomstiť

ZAUJÍMAVOSTI PES YOUTUBE
Uložiť Uložené

Originálne video už zmazala.

Youtuberka Brooke Houts si zavarila. Na internet 5. augusta zavesila video, v ktorom sa k svojmu domácemu miláčikovi nespráva najlepšie. 20-ročná Brooke natáčala jedno zo svojich videí a pes ju neustále vyrušoval. Párkrát jej praskli nervy a niekoľkokrát ho udrela. Stále si však nedal povedať a jej agresívne správanie pokračovalo.

Odporúčané
PewDiePie dostal Minecraft opäť na výslnie, aj slovenskí youtuberi hrajú kockatú hru PewDiePie dostal Minecraft opäť na výslnie, aj slovenskí youtuberi hrajú kockatú hru 15. júla 2019, 12:44

Video hneď stiahla a nahradila takým, kde je už „poslušná“. Internet však neodpúšťa, video nahral niekto iný a jej správanie k dobermanovi sa stalo virálnym. Najväčšou iróniou je, že pes bol hlavným účinkujúcim videa, pri ktorom ju vyrušoval – spravila známy žartík s potravinárskou fóliou prilepenou medzi zárubňami.

Na postrihanom videu vidno youtuberku, ako sa k psovi správa agresívne. Dokonca sa v jednom momente zdá, že ho aj opľula. Ľudia jej odkazujú, že ak nie je zrelá starať sa o domáceho miláčika, nemala si ho zaobstarať. Brooke na Youtube sleduje 340 000 odberateľov.

Pod video s dobermanom napísala komentár, v ktorom sa ospravedlňuje, ak sa niekoho dotkla. Mala vraj zlý deň, no nechce sa vyhovárať a kritike rozumie. „Keď na mňa môj pes vyskočí s otvorenou papuľou, musím mu dať jasne najavo, že takéto správanie je neprijateľné. Nechcem, aby to vyzeralo, že sa vyhováram, nemala som sa k nemu správať tak agresívne,“ napísala v dlhom komentári.

Domov
Zdieľať
Diskusia