Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2019, 9:22
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar si vydýchol. Obvinenie zo znásilnenia vyšetrovatelia zrušili

ŠPORT NEYMAR ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Brazílska hviezda sa môže sústrediť na futbal.

Neymar bol pred niekoľkými týždňami obvinený zo znásilnenia. Modelka Najila Trindade, ktorú si futbalista zavolal na návštevu z Brazílie do Paríža, zašla po niekoľkých spoločne strávených nociach na políciu, aby nahlásila napadnutie a znásilnenie, informovalo BBC.

Odporúčané
Neymar odmieta obvinenie zo znásilnenia. Zverejnil celú konverzáciu so ženou, ktorá zašla na políciu Neymar odmieta obvinenie zo znásilnenia. Zverejnil celú konverzáciu so ženou, ktorá zašla na políciu 2. júna 2019, 23:34

Dnes však v brazílskom Sao Paule obvinenie a vyšetrovanie prípadu pozastavili z dôvodu nedostatku dôkazov. Finálne rozhodnutie majú v nasledujúcich dvoch týždňoch v rukách prokurátori.

Neymar si vydýchol. Obvinenie zo znásilnenia bolo zrušené
Neymar si vydýchol. Obvinenie zo znásilnenia bolo zrušené Zdroj: TASR/AP

Neymar vtedy reagoval videom na Instagrame, v ktorom vysvetľoval, že sa ho modelka zrejme pokúša vydierať. Vo videu dokonca zverejnil celú spoločnú konverzáciu s dotknutou ženou, za čo mu v Brazílii hrozili problémy so zákonom, pretože zverejnením osobných údajov sa dopustil priestupku.


Modelka sa rozhodla vyjadriť v televíznom rozhovore, kde opisovala, čo jej mal Neymar spraviť. Ako dôkaz zverejnila vlastné video, ktoré potajomky nahrala v hotelovej izbe. Jej vierohodnosť však podkopávali konflikty s právnikmi aj políciou. Zatiaľ čo políciu označila za skorumpovanú, právnici sa jej prípadu vzdávali, pretože podľa nich nemala modelka potrebné dôkazy na takéto závažné obvinenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia