Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 23:34
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neymar odmieta obvinenie zo znásilnenia. Zverejnil celú konverzáciu so ženou, ktorá zašla na políciu

ŠPORT NEYMAR ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Brazílsky futbalista sa pokúsil očistiť svoje meno.

Brazílčan Neymar hráva už skoro dva roky vo francúzskom klube PSG. V Paríži sa futbalistovi nežije zle, aj keď po športovej stránke zatiaľ v novom pôsobisku nedosiahol také úspechy, aké si predsavzal. V posledných dňoch sa však nemohol naplno venovať oddychu ani tréningu, pretože sa v médiách objavili správy o tom, že mal znásilniť Brazílčanku, ktorá ho bola navštíviť v Paríži. 

Ako informovalo britské BBC, žena zašla po návrate domov na políciu v Sao Paulo a nahlásila tam znásilnenie, pričom za páchateľa označila práve Neymara. Futbalista sa však pokúsil očistiť svoje meno na Instagrame. Vo videu dlhom 7 minút zverejnil celú konverzáciu s Brazílčankou na WhatsAppe, pričom nevynechal ani časti, kde píše o tom, ako sa opil, alebo kde si odpisujú na sexuálne narážky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 3n310ta neymarjr (@neymarjr),

Zo správ vyplýva, že Neymar ženu navštívil v parížskom hoteli, keď ju zavolal do Európy. Spočiatku navrhoval, aby si so sebou zobrala aj kamarátku, nech sa nenudí, ale ona bola spokojná s výletom len pre seba.

Odporúčané
Ako povedala Mojsejová, nedajte sa oj**ať. Dymová clona v parlamente síce znevažuje týrané ženy, ale pointa je inde (Komentár) Ako povedala Mojsejová, nedajte sa oj**ať. Dymová clona v parlamente síce znevažuje týrané ženy, ale pointa je inde (Komentár) 9. februára 2024, 17:00

Obaja spolu komunikovali o spoločnom sexuálnom zážitku, Neymar dokonca zverejnil niekoľko fotiek, ktoré mu žena poslala, a opísal aj správu, kde sľubuje, že jej synovi prinesie nejaké oblečenie. Obvinenie zo znásilnenia označil za pokus o vydieranie, ale čo sa naozaj stalo zistí až policajné vyšetrovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia