Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2019, 12:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Kto je záporák Taskmaster a čo sa stalo v Budapešti?

Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Kto je záporák Taskmaster a čo sa stalo v Budapešti?
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Black Widow bude prequelom, ale zďaleka nepôjde do minulosti tak, ako sme si to predstavovali.

Už vyše roka nie je žiadnym tajomstvom, že Natasha dostane svoj vlastný film. Na Comic-Cone sme sa ale konečne dozvedeli potrebné informácie. V prvom rade poznáme dejové zasadenie. Sólovka Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Zistíme tak, čo Nat robila ako vyvrheľka. Možno sa stretneme aj s Hawkeyom, a to rovno v dvoch časových rovinách. Ak sa neukáže medzi udalosťami Civil War – Infinity War, zrejme sa na neho môžeme tešiť v linke zasahujúcej ešte viac do minulosti.

Zatiaľ netušíme, akou mierou sa film sústredí na aké obdobie, no bolo nám potvrdené, že sa pozrieme na udalosti v Budapešti, o ktorých počúvame už od roku 2012, a teda od The Avengers. 


Okrem Scarlettky na plátne uvidíme aj hercov, ako: Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, O-T Fagbenle či Ray Winstone. Momentálne nevieme, kto bude hrať koho. Špekuluje sa, že Rachel Weisz bude novým Taskmasterom. Je však možné, že sa objaví hlavne vo flashbackoch a scénach z minulosti. Taskmaster je žoldnier a v komiksoch patrí k najlepším bojovníkom najmä vďaka fotografickým reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Natashinou sokyňou a starou známou bude postava hraná Florence Pugh, s ktorou vo filme zažijú aj niekoľko bitiek. Prítomná bude aj naháňačka v uliciach či na motorkách. Volá sa Yelena Belova. V komiksoch bola v poradí druhou ženou, ktorá prevzala prezývku Black Widow.

Harbourova postava bude akýmsi ruským Captainom America. Volá sa Alexei Shostakov (takže áno, je to fakt veľká náhoda) a jeho alter ego je Red Guardian. V komiksoch išlo o špičkového pilota, ženatého s Natashou Romanovou. KGB ich však rozdelilo, Alexeiovi zakázalo styk s minulým životom a Natashi povedali, že Alexei zomrel pri nehode. Z neho spravili špeciálneho agenta Red Guardiana, z nej zase špičkovú špiónku Black Widow. Nat si chcela uctiť pamiatku svojho manžela, a tak sa rozhodla ísť v jeho šľapajách. 

Black Widow sa bude odohrávať medzi Civil War a Infinity War. Kto je záporák Taskmaster a čo sa stalo v Budapešti?

Black Widow dorazí do kín 1. mája 2020. Režíruje Cate Shortlan (Lore, Berlin Syndrome), za scenárom stoja Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby) Ak sa chceš dočítať o nejakých špekuláciách, klikaj na toto Reddit vlákno (hovorí sa v ňom aj o Dark Avengers). 

PS: Zdá sa, že špekulácie o účasti Emmy Watson boli nepravdivé

PS2: Kto by chcel vidieť cameo Captaina Americu?

Domov
Zdieľať
Diskusia