Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2019, 15:47
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Marvel už pracuje na spojení X-Men a Fantastickej štvorky so svetom MCU

Marvel už pracuje na spojení X-Men a Fantastickej štvorky so svetom MCU
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Svitá na lepšie časy?

Ak si si už našiel čas na náš dnešný obsiahlejší článok o pripravovaných filmoch Fázy 4, tak už určite veľmi dobre vieš, že bol panel štúdia Marvel na Comic-Cone v San Diegu poriadne bohatý na novinky. V ňom si sa okrem mnohého iného mohol dočítať aj to, že šéf Marvel Studios Kevin Feige oficiálne potvrdil práce na novej verzii Fantastickej štvorky a zapracovaní X-Men do MCU.

Odporúčané
Bershka a Pull & Bear prichádzajú s decembrovými lookbookmi Bershka a Pull & Bear prichádzajú s decembrovými lookbookmi 16. decembra 2013, 14:07

Na konci samotného panelu totiž Feige prezradil, že sa už teraz chystá viacero projektov po roku 2021, o ktorých ešte nemôže diskutovať v plnom rozsahu, no zároveň dodal, že jedným z nich je práve vyššie spomínaná Fantastická štvorka. Tá sa teda po prechode od Foxu pod krídla Disney určite predstaví vo filmovom svete MCU. Ostáva nám už iba čakať, kedy sa tak stane. A v podstate to isté platí pre svet mutantov. Je to však pravdepodobne otázka ešte niekoľkých rokov.

Žiadne ďalšie podrobnosti sme sa však o Fantastickej štvorke a X-Men nedozvedeli, takže mená na postoch režisérov, scenáristov či samotné herecké obsadenie budú odhalené neskôr. Naposledy sa nám Fantastická štvorka predstavila v roku 2015, snímka ale dopadla katastrofálne a expresnou rýchlosťou upadla do zabudnutia. Dúfajme teda, že si tvorcovia z MCU povedú výrazne lepšie.

Čo sa týka sveta X-Men, tak do kín naposledy zavítala snímka Dark Phoenix, ktorá však fanúšikov taktiež veľmi neočarila. Budúci rok nás čaká ešte niekoľkokrát odložená hororovka The New Mutants, no a po nej sa mutanti znova predstavia už vo svete MCU. Bude teda zaujímavé sledovať, ako sa štúdio Marvel popasuje s ich zakomponovaním do svojho veľkolepého rozšírené vesmíru, ktorý započal v roku 2008 prvým Iron Manom.

Domov
Zdieľať
Diskusia