Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 10:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish si splnila sen. Justin Bieber ju dopĺňa na remixe ku skladbe Bad Guy

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Počúvaj novú skladbu v podaní mladej a talentovanej speváčky a jej kolegu, ktorý si prešiel podobným scenárom.

Billie Eilish sa už dávnejšie nechala počuť, že je veľkou fanúšičkou Justina Biebera, ktorý jej hudobnú náklonnosť pred časom vrátil. Na svoj Instagram vtedy uverejnil fotku, kde napísal, že mladá speváčka má pred sebou ešte obrovskú kariéru. 

Tá to dokázala aj debutovým albumom, ktorý sa uchytil na vrchných priečkach Billboardu. Jednou z najúspešnejších skladieb je aj Bad Guy, ktorá teraz dostáva remix so samotným Justinom Bieberom. Pre Billie Eilish ide teda o malý splnený sen a predpokladáme, že sa sťažovať nebudú ani fanúšikovia. 

Žiaľ, tentokrát sme sa nedočkali videoklipu, novú verziu tak prevádza len fotografia mladšej verzie speváčky, ktorá má na stene v detskej izbe Bieberove plagáty z čias, keď bol ešte výrazne viac sledovaný za svoju tvorbu ako prekvapivé výstupy na sociálnych sieťach. 

Odporúčané
Justin Bieber vyzval Toma Cruisea na zápas v oktagone. Chce, aby ho zorganizovalo UFC Justin Bieber vyzval Toma Cruisea na zápas v oktagone. Chce, aby ho zorganizovalo UFC 10. júna 2019, 9:49
Domov
Zdieľať
Diskusia