Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2019, 9:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber vyzval Toma Cruisea na zápas v oktagone. Chce, aby ho zorganizovalo UFC

ZAUJÍMAVOSTI JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Spevák z ničoho nič pridal na svoj Twitter príspevok, v ktorom vyzval známeho herca a zároveň označil prezidenta UFC, aby to celé zorganizoval.

Justin Bieber opäť prekvapuje verejnosť. Naposledy všetkých zaskočil, keď sa rozhodol kritizovať Eminema za zbytočnú tvrdosť voči mladým raperom na albume Kamikaze a teraz vyzýva na zápas v oktagone jedného z najpopulárnejších hercov na planéte. 

Z ničoho nič pridal na svoj Twitter príspevok, v ktorom píše, že sa chce biť s Tomom Cruise. Dodáva, že ak to odmietne, dá tak najavo, že sa Justina bojí. No a aby toho nebolo málo, tak na záver ešte označil šéfa organizácie UFC, ktorá by podľa neho mala súboj zorganizovať a sprostredkovať celému svetu. 

Pravdepodobne ide len o ďalší z Justinovych skratov, za ktorý sa čoskoro celému svetu ospravedlní a sprevádzať ho bude dlhý komentár o viere presne tak, ako sme zvyknutí.

Ďalšou reálnou verziou je, že sa z psychických problémov dostáva a týmto nie práve premysleným spôsobom jednoducho promuje novú hudbu. Pár hodín pred bitkárskou výzvou pre 56-ročného herca totiž ešte pridal Tweet, v ktorom avizuje novú hudbu

Fanúšikovia sa už rozbehli a dôkazom je napríklad tento Tweet

Domov
Zdieľať
Diskusia