Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2019, 18:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Potitulková scéna v Spider-Man: Ďaleko od domova obsahuje najlepšie cameo v celej histórii MCU

Potitulková scéna v Spider-Man: Ďaleko od domova obsahuje najlepšie cameo v celej histórii MCU
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zostaňte po titulkoch sedieť v kine!

V článku sa nachádzajú spoilery!

Spider-Man: Far From Home je už v kinách, a tak sa pochopiteľne ľudia začínajú nahlas zhovárať o všetkom, čo sa vo filme stalo. My tak učiníme tiež, no počkáme ešte na víkendových divákov a väčší článok Svet z Marvelu si prinesieme asi v pondelok. Už dnes sa však môžeme baviť o prvej potitulkovej scéne. V nej vidíme Spideyho a Zendayu, ako ukončujú svoj krátky výlet medzi newyorskými mrakodrapmi. 

Tesne predtým, ako Spidey „odletí" ďalej, upúta ho správa od Dailybugle.net. A tu sa z čista jasna ukazuje J. K. Simmons ako J. Jonah Jameson, jeden z najväčších „nepriateľov“ Spider-Mana. Simmons sa ukázal na premiére filmu, nikomu však nenapadlo, že jeho účasť by bola reálna. Ako sa však ukazuje, toľko ospevované cameo v potitulkovej scéne je skutočne geniálne. Simmons sa vracia v jednej zo svojich najlegendárnejších rol. 

Potitulková scéna v Spider-Man: Ďaleko od domova obsahuje najlepšie cameo v celej histórii MCU
Zdroj: Sony Columbia Pictures


Zdá sa, že v budúcich Spideyho sólovkách si ho užijeme až-až, aj keď sú tu aj isté negatíva. Na dynamiku Parker-Jameson môžeme zabudnúť. Na hulákanie o fotkách Spider-Mana taktiež. Peter ešte nejako môže vyvrátiť, že je Spider-Manom, veľmi sa s ním ale už asociovať nemôže, keďže bude pod drobnohľadom. My si potitulkové scény hlbšie preberieme v samostatnom článku Čriepky z Marvelu, ktorý budeme venovať výhradne Spideymu, keďže dnes sa chceme venovať výhradne cameu.

To by mohol prekonať azda už len Hugh Jackman ako Wolverine. Jameson v podaní Simmonsa je dnes už legendárny a ja osobne si nedokážem predstaviť človeka, ktorého by toto nepotešilo. Kevin Feige a Marvel Studios, to je proste záruka úspechu, kvality, zábavy a splnených fanúšikovských snov. A aj keď Jameson zrejme nedostane toľko priestoru ako v Raimiho trilógii (možno niečo na štýl Spider-Mana na PS4), z jeho prítomnosti v MCU sa nesmierne tešíme. 
 
Nový Spidey aktuálne brázdi kiná a my ti môžeme povedať, že sa skutočne oplatí vidieť. Našu recenziu si môžeš prečítať tu. Užiješ si skvelého Mysteria, úžasné akčné scény, srdcervúce odkazy na Iron Mana, úžasnú Zendayu a vynikajúce potitulkové scény.

Domov
Zdieľať
Diskusia