Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 16:12
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Objednaj si 45 minút saunovania a aromaterapie v MHD za 1 cent. Zľavomat sa zabáva letnou tragédiou v autobusoch

ZAUJÍMAVOSTI MHD
Uložiť Uložené

Známy portál začal ponúkať lákavý zážitok.

Letná cesta v mestskej hromadnej doprave dokáže človeku zničiť náladu. Vedia to obyvatelia Bratislavy, Košíc, Banskej Bystrice či Nitry, ale inak to nevyzerá ani v menších okresných mestách.

Ľudia v letných mesiacoch často zapáchajú, pretože nedbajú na zvýšenú hygienu, a ak v dopravnom prostriedku nenájdeš funkčnú klimatizáciu, otvorené okná nevedia situáciu zachrániť. Zvyčajne z nej vystúpiš spotený aj na miestach, o ktorých si nevedel, že tam pot môže skončiť. Zľavomat sa preto rozhodol pobaviť na účet slovenskej MHD a na svojom webe začal ponúkať zážitok v ľubovoľnom autobuse.

Objednaj si 45 minút saunovania a aromaterapie v MHD za 1 cent. Zľavomat sa zabáva letnou tragédiou v autobusoch
Zdroj: Zľavomat

„Saunovanie aj s aromaterapiou v ľubovoľnej MHD!“ pribudlo do kategórie Zábava a voľný čas. Ako hovorí popis zážitku, kupón si môžeš uplatniť v ľubovoľnej mestskej hromadnej doprave a ak si chceš užiť intenzívnu aromaterapiu, treba si vybrať linku, v ktorej cestuje čo najväčšie množstvo ľudí. Ponuku vieš využiť počas celého leta a grátis k nej máš aj ponosy spolucestujúcich.

Domov
Zdieľať
Diskusia