Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2019, 22:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sólovka Black Widow na natáčaní zrejme odhalila hlavného záporáka. Odhalia nám spolu, čo sa stalo v Budapešti?

Sólovka Black Widow na natáčaní zrejme odhalila hlavného záporáka. Odhalia nám spolu, čo sa stalo v Budapešti?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY BLACK WIDOW
Uložiť Uložené

Scarlett Johansson už poctivo zarezáva.

Natáčanie sólovky Black Widow je už momentálne v plnom prúde, a tak bolo skutočne iba otázkou času, než sa na internet dostanú nejaké tie fotografie či videá. Tých bolo v posledných dňoch hneď niekoľko, takže sme sa rozhodli zozbierať ich do jedného článku. Po udalostiach z Avengers: Endgame je jasné, že pôjde o prequel, ktorý by nám mal Natashu predstaviť počas jej pôsobenia v KGB.

Odporúčané
D-Why predstavil svoj projekt Young, Loved, Hated & Broke D-Why predstavil svoj projekt Young, Loved, Hated & Broke 20. novembra 2013, 18:42

A podľa nižšie priložených fotiek sa zdá, že tomu tak naozaj bude. Na prvej sérii fotiek môžeme vidieť kaskadérky herečiek Florence Pugh a Scarlett Johansson, ktoré natáčali scény na motorke. O Florence sa taktiež krátko po jej obsadení začalo hovoriť, že by mohla stvárniť postavu menom Yelena Belova. Tá bola v komiksoch v poradí druhou ženou, ktorá prevzala prezývku Black Widow.

Neskôr sa však na natáčaní ukázala už aj samotná Scarlett Johansson, samozrejme odetá do čiernej, ktorá je pre jej postavu v MCU typická. Navyše, nakrúcanie prebieha v Budapešti, je tu teda stále nádej, že sa dozvieme, čo sa počas misie v tomto meste vlastne stalo (v MCU nám bola táto udalosť pripomenutá viac než raz).

Na natáčaní sa ale podľa všetkého ukázal aj záporák. Ako môžeš vidieť na obrázkoch a videu nižšie, ide o záhadného muža v obrnenom vozidle, o ktorom sa už na internete špekuluje, že by to mohol byť Taskmaster. Tento žoldnier patrí v komiksoch k tým najlepším bojovníkom najmä vďaka fotografickým reflexom. Táto schopnosť mu umožňuje zapamätať si a dokonale napodobniť pohyby svojich protivníkov, pričom ich dokáže aj predvídať.

Odporúčané
Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? Svet Marvelu: Akú rolu bude mať Hawkeye v budúcich filmoch a čo znamená potitulková scéna v Black Widow? 11. júla 2021, 13:29

Ako záporák snímky bol údajne obsadený O-T Fagbenle (Non-Stop, The Handmaid's Tale), takže mužom v obleku môže byť pokojne on. Na definitívnu odpoveď si ale budeme musieť ešte počkať. Rovnako ako v prípade už zmienenej Yeleny.

Sólovku Black Widow zrežíruje Cate Shortland (Lore, Berlin Syndrome), za scenárom stoja Jac Schaeffer (Olaf's Frozen Adventure, Captain Marvel) a Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby), no a okrem spomínaných hercov by si mal zahrať napríklad aj David Harbour, Ray Winstone či Rachel Weisz. S premiérou sa momentálne počíta na prvú polovicu budúceho roka.

V závere si ešte vychutnaj pohľad na možné oficiálne logo filmu

Domov
Zdieľať
Diskusia