Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2019, 12:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Anthony Joshua nie je dobrý boxer, vyhlásil Andy Ruiz. Odveta bude vraj ešte jednoduchšia

ŠPORT ANTHONY JOSHUA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Britský boxer schytal zahanbujúcu prehru a Andy Ruiz sa teraz nebojí odvážnych vyhlásení.

Na začiatku júna zostal športový svet prekvapený, keď Anthony Joshua podľahol Andymu Ruizovi a pripísal si na konto prvú profesionálnu prehru v ringu. Joshua priznal, že svojho súpera podcenil, kvôli čomu mu odovzdal opasky organizácií IBF, WBA aj WBO a Ruiz sa stal svetovým šampiónom v ťažkej váhe, informuje BBC.

A fanúšikov čaká už koncom roka odveta, pretože Anthony Joshua sa odmietol zmieriť s prehrou. S odvetným zápasom zároveň obaja boxeri súhlasili v zmluvách.

Anthony Joshua nie je dobrý boxer, vyhlásil Andy Ruiz. Odveta bude vraj ešte jednoduchšia
Zdroj: TASR/AP

Ruiz sa však odvety nebojí. „Odvetný zápas bude rovnaký. Budem pripravenejší, poznám jeho slabé stránky a viem, že sa môžem ešte zlepšiť. Jediné, čo dokáže, je pobehovať okolo ringu, nie je dobrý v boxe, vyhlásil mexický boxer, ktorý zažil v priebehu posledných troch týždňov bláznivú cestu na vrchol. „Ľudia si mysleli, že nezmôžem vôbec nič, že som príliš veľký, príliš obézny. Nechcem spomínať všetko, čo sa chystám zmeniť,“ dodal.

Za súboj s Joshuom mal Ruiz zinkasovať okolo 7 miliónov dolárov a to aj napriek tomu, že sa stal len náhradníkom pôvodného súpera britského boxera. Za štedrú výplatu už stihol matke kúpiť auto, pretože v detstve jej niekoľko vozidiel pokazil, a tak sa jej chcel revanšovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia