Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júna 2019, 10:40
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tyson Fury v Prahe potvrdil odvetu s Wilderom. Tvrdí, že to bude najväčší zápas všetkých čias

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

30-ročný britský bojovník sa prišiel do Česka podeliť so svojím životným príbehom.

Tyson Fury zažíva obrovský návrat do sveta boxu a po tom, čo pred pár dňami veľkolepo porazil nemeckého zápasníka Schwarza, sa chystá na vyrovnanie účtov z minulosti. Včera počas návštevy Prahy pre médiá vrátane Športky potvrdil, že v úvode budúceho roka sa ešte raz stretne s Wilderom

Po remíze z decembra 2018 si obaja majú čo vrátiť a sám Fury skonštatoval, že pôjde o najväčší boxerský zápas všetkých čias, nech už vyhrá ktokoľvek. 

30-ročný Brit to vo svojej kariére aj súkromnom živote nemal ľahké, aj napriek tomu sa dokázal stať majstrom sveta v ťažkej váhe a už teraz je legendou. Prešiel si však depresiami, ktoré sa pokúšal liečiť kokaínom aj alkoholom a sprevádza ho aj dopingová minulosť.

Aj o tomto všetkom v Česku porozprával, teraz je už však čas na ďalšie činy. Ešte pred Wilderom by sa mal Fury 5. októbra stretnúť s americkým Jarrellom Milleron, tieto dohady zatiaľ potvrdené nie sú. 

Odporúčané
Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom Tyson Fury: Príbeh neporazeného boxera, ktorého najťažší súboj prebiehal mimo ringu. Depresiu riešil kokaínom a alkoholom 16. júna 2019, 19:09
Domov
Zdieľať
Diskusia