Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2019, 10:15
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli

ZAUJÍMAVOSTI BRADLEY COOPER
Uložiť Uložené

Známa dvojica šoubiznisu ukončila svoj vzťah.

Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli po viac ako štyroch rokoch vzťahu. Aj keď sa nikdy nezosobášili, Irina zvykla posledné roky nosiť na ruke zásnubný prsteň, ktorý mal zrejme symbolizovať prichádzajúcu svadbu, avšak sobáš sa už neodohrá, informuje People.

Zástupcovia svetových médií oficiálne potvrdili, že vzťah sa rozpadol a obaja momentálne diskutujú o tom, ako si podelia starostlivosť o svoju dcéru Leu De Seine. Narodila sa im v marci roku 2017, takže dvojročný potomok celú situáciu pravdepodobne nevníma tak intenzívne, a Bradley aj Irina chcú zabezpečiť, aby Lea aj naďalej vyrastala v prostredí plnom lásky a starostlivosti.

Bradley Cooper a Irina Shayk sa rozišli
Zdroj: TASR/AP

Obaja odmietali zdieľať svoje súkromné informácie zo vzťahu na verejnosti. Irina sa raz vyjadrila, že kvôli práci sa musí často pretŕčať pred kamerami, a tak sa rozhodli s Bradleym ponechať svoj vzťah súkromný. Na verejnosť preto prenikal iba zlomok správ o tom, ako sa im darí. Príčina rozchodu nebola zverejnená, a tak môžu fanúšikovia len hádať.

Odporúčané
RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? RECENZIA: Maestro. Natočil Bradley Cooper s Netflixom jeden z najlepších filmov roka? 22. decembra 2023, 14:00

Vzťahu zrejme nepomohol ani náročný rok, ktorý Bradley prežil s filmom A Star is Born. Nielenže získal Oscara, ale v médiách sa neustále diskutovalo o iskrení medzi ním a Lady Gagou. Herec strávil množstvo času na propagačnom turné a možno aj odlúčenie od rodiny spôsobilo prvé trhliny.

Domov
Zdieľať
Diskusia