Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2019, 17:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Miley Cyrus škrtil a sexuálne obťažoval fanúšik, keď sa s manželom prechádzali v Barcelone. Hviezda veľavravne zareagovala

ZAUJÍMAVOSTI MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Speváčka na celú situáciu zareagovala.

Miley Cyrus sa v posledných dňoch objavila v španielskej Barcelone, kde propaguje svoj prichádzajúci album She Is Coming. Album vydáva po dvoch rokoch, keďže svoju poslednú dosku vydala v roku 2017, a zameriava sa najmä na práva žien.

Miley Cyrus fanúšik
Miley Cyrus fanúšik Zdroj: Miley Cyrus/Instagram

Miley chce všetkým ukázať, že rovnoprávnosť musí byť základom našej spoločnosti a ženy sa nemusia nikoho pýtať, čo si na seba oblečú, s kým sa chcú vyspať a či majú záujem prechádzať sa s frajerkou alebo manželom. V žiadnom prípade sa ich však nikto nesmie dotýkať bez dovolenia.

Tieto slová adresovala speváčka agresívnemu fanúšikovi, ktorý ju obťažoval v Barcelone. Keď s manželom Liamom Hemsworthom vychádzali z hotela, neznámy muž ju najskôr potiahol za vlasy, pokúsil sa ju pobozkať, viackrát sa chytil jej tela a napokon jej na pár sekúnd položil ruku okolo krku, akoby ju škrtil. 

Bodyguardi nezareagovali najlepšie, takže mužovi nezabránili na Miley zaútočiť, a na jej stranu sa okamžite postavila drvivá väčšina ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia