Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2019, 8:11
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rybári odrezali chvost žraloka a smiali sa, že má problémy plávať. Jason Momoa chcel mužom fyzicky ublížiť

ZAUJÍMAVOSTI JASON MOMOA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Sympaťák Momoa, známy aj ako Aquaman, sa na sociálnej sieti právom rozzúril.

Dvojica mladých mužov sa pri pobreží Grónska rozhodla potrápiť žraloka tým, že mu odrežú chvost. Na skutočne znepokojivých záberoch možno pozorovať, ako sa krvácajúci žralok pokúša plávať ďalej po tom, ako ho bezcitní muži opäť pustili do mora.

Neskôr sa ukázalo, že išlo o grónskeho žraloka patriaceho medzi druhy, ktorým môže v budúcnosti hroziť vyhynutie. Ale bez ohľadu na to, či je reč o ohrozenom alebo neohrozenom druhu zvieraťa, možno konanie rybárov označiť za výsostne kruté.

Medzi nahnevaných užívateľov na internete patril aj populárny herec Jason Momoa (Aquaman, Game of Thrones) a v príspevku na Instagrame žiadal jeho sledovateľov, aby video zdieľali s cieľom dolapenia páchateľov.

Odporúčané
Rakúsky cirkus používa miesto zvierat hologramy. Jeho majiteľka neznáša týranie Rakúsky cirkus používa miesto zvierat hologramy. Jeho majiteľka neznáša týranie 15. mája 2019, 12:09

V ďalšom príspevku Momoa zverejnil taktiež ich identitu (pozrie nižšie) a prehlásil, že vo svojom živote ešte nevidel niečo tak krutého a nikdy netúžil ľudskej bytosti ublížiť tak veľmi, ako keď počul dvojicu rybárov, ktorí sa na videu smiali utrpeniu žraloka.

Otázkou však zostáva, či bude táto dvojica mužov potrestaná aj v intenciách zákona. „Ak sa na to nevzťahuje žiaden zákon, nemôžu byť potrestaní. Je to zložitá záležitosť, pretože keď boli tieto zákony vypracované, nevzťahovali sa na niektoré druhy zvierat, vrátane všetkých voľne žijúcich rýb,“ povedal pre islandský portál RUV advokát Árni Stefán Árnasson.

Rybárom z lode bola vypovedaná pracovná zmluva, nenávidí ich celý svet, no a či budú potrestaný taktiež v rámci zákona ukáže čas. Nezodpovedných mužov ale táto nevhodná a extrémne krutá zábava vyšla už teraz poriadne draho.

Odporúčané
Najprv býkovi zotrel krv a slzy, potom ho zavraždil. Matador svojím činom pobúril ľudí Najprv býkovi zotrel krv a slzy, potom ho zavraždil. Matador svojím činom pobúril ľudí 14. mája 2019, 15:33
Domov
Zdieľať
Diskusia