Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2019, 10:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chorobní gratulanti, mamičky používajúce plurál aj facebookoví bakalári. Týchto 8 druhov priateľov na Facebooku irituje aj teba

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Chorobní gratulanti, mamičky používajúce plurál aj facebookoví bakalári. Všetci prišli na Facebook len aby otravovali ostatným nástenku.

Vraví sa, že Facebook je mŕtvy. Je to síce do veľkej miery pravda, zároveň tam ešte ostali tí, ktorí si to nestihli uvedomiť a stále sa točia v klišé kolotoči iritujúcich príspevkov.

Samozrejme, každý si na svojom profile môže robiť to, čo chce a odpustené majú naše mamky a babky, mladý človek mal už však dávno pochopiť ako fungujú iné sociálne siete

Na iritujúcu skupinu príspevkov v dnešnej dobe väčšinu natrafíš len tak, že ťa prekvapí spolužiak zo strednej alebo základnej školy, ktorému si potvrdil priateľstvo v roku 2009. Dobrou správou je, že Facebook už dávno vymyslel funkciu skrývania príspevkov. 

Odporúčané
Facebook sleduje aj ľudí, ktorí dokonca ani nemajú založený účet Facebook sleduje aj ľudí, ktorí dokonca ani nemajú založený účet 8. marca 2019, 9:56


Mamičky používajúce plurál 

„Dnes máme rok a o rok budeme mať dva roky a medzi tým budeme mať rok a pol. Kakáme. Papáme.“ Toto komentár pravdepodobne ani nepotrebuje a ty presne vieš, čo máme na mysli. Mladé a moderné mamičky na plný úväzok majú svoje deti tak rady, že im dávajú priestor v množnom čísle, asi aby aj decká cítili, že si dávajú status alebo aktuálny popis k fotke. 


Chorobní gratulanti

Tí, ktorí ešte v dnešnej dobe píšu gratulácie na nástenku, keď im ráno o 9:30 vybehne notifikácia, že máš narodeniny, sú samostatná kapitola. Skôr však máme na mysli ľudí, ktorí jednoducho v statuse označia všetkých Jánov 24. júna a zaželajú im požehnané meniny. To je teda veľmi osobné prianie, ktoré si potom adresát určite nesmierne váži, to si môžeš byť istý. 


Facebookový bakalár

Niekedy máme pocit, že naši bývalí spolužiaci absolvujú štátnice len kvôli tomu, aby si mohli po opustení triedy napísať status v zaužívanom tvare „Bc. Svoje meno a priezvisko.“ Tí sofistikovanejší sa ešte odfotia s diplomom alebo bakalárskou prácou, nech si môžeme byť naozaj istí, že titul skutočne majú.

Samozrejme, platí to aj pre vyššie vysokoškolské tituly, tie dokonca aj v dnešnej dobe vedia mať vizuálnu podoby v podobe fotografie mena napísaného na chodníku pred internátom. 

Odporúčané
Muž okradol Facebook a Google o 120 miliónov dolárov. Posielal im falošné faktúry, ktoré mu aj tak zaplatili Muž okradol Facebook a Google o 120 miliónov dolárov. Posielal im falošné faktúry, ktoré mu aj tak zaplatili 5. apríla 2019, 16:10


Zdieľa všetko

Súťaž o nový iPhone 5 v roku 2019 od stránky, čo má 17 sledovateľov, staré skladby z YouTube, tipy na chudnutie od Bukovského aj nové dôkazy o tom, že Zem je naozaj plochá. Týchto je našťastie už veľmi málo, no svojou aktivitou nás dokážu veľmi rýchlo prinútiť, aby sme využili funkciu skrývania všetkých príspevkov. Teda v prípade, že si ich z friendlistu nechceme odstrániť natrvalo. 

Politický alebo športový komentátor a odborník

Dnes už na svojej nástenke vidíš aj príspevky, ktoré tvoji facebookoví priatelia komentujú. V čase volieb poznajú programy všetkých kandidátov a presne vedia, kto by sa mal dostať do vlády či na post prezidenta, počas MS v hokeji sa zasa cítia ako po 21 sezónach v NHL.

Moderné presilovkové taktiky majú dávno zjedené a celé Slovensko čaká len na to, kým pod výsledok napíšu, ako to malo byť. No a keď sa hrá finále Ligy Majstrov, vždy majú potrebu napísať status s menom strelca gólu. 

Odporúčané
Mark Zuckerberg v novom rozhovore rozpráva o Zuzane Čaputovej aj Jánovi Kuciakovi Mark Zuckerberg v novom rozhovore rozpráva o Zuzane Čaputovej aj Jánovi Kuciakovi 2. apríla 2019, 1:39


Zháňa odvoz 

„Niekto za 3 min BA-Ubľa?“ Potrebujú poslať len malú vec, ale kuriér je pravdepodobne príliš mainstream záležitosť. Niektoré služby dokážu menšie veci prepraviť z jednej strany Slovenska na druhú aj v rámci jedného dňa, aj napriek tomu sa nájdu takí, ktorí to skúšajú cez svoj status, na ktorý najčastejšie aj tak nikto nereaguje. 

Motivátor 

Väčšinou ide o toho jedného bývalého kamoša, ktorému sa zapáčil koncept OVB. Aspoň raz to už skúsil a pozval ťa na kávu a „len sa tak porozprávať“, v prvom rade je však odhodlaný nikdy to nevzdávať, iba Boh ho môže súdiť, cestu si buď nájde alebo urobí a genialita je pre neho len 1 %, zvyšok sú pot, disciplína a tvrdá drina. To všetko za sprievodu originálnych fotiek z miest, kam sa dostanú len úspešní ľudia. Napríklad Spišský hrad alebo kaviareň v Auparku. 

Prepáčte, klikol som na spam

Žiaľ, aj v dnešnej dobe ešte ľudia posielajú v chate reťazovky, lebo bez problémov kliknú na náhľadový obrázok so zadkom alebo prsiami, aj keď link končí .ru a je na prvý pohľad jasné, že to asi dobré porno nebude. Potom posielajú divné automatické správy a ospravedlňujú sa, že nechceli. Nuž, možno aspoň po rokoch s týmto nešťastným kamošom nadviažeš kontakt netradičným icebreakerom. 

Odporúčané
Ivetka na stáži spravovala prezidentov Instagram. Poukazuje na diskrimináciu aj vzdelávanie rómskych detí (Rozhovor) Ivetka na stáži spravovala prezidentov Instagram. Poukazuje na diskrimináciu aj vzdelávanie rómskych detí (Rozhovor) 20. apríla 2019, 16:12
Domov
Zdieľať
Diskusia