Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2019, 20:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ridley Scott zrežíruje pokračovanie Promethea a Covenanta. Momentálne sa píše scenár

Ridley Scott zrežíruje pokračovanie Promethea a Covenanta. Momentálne sa píše scenár
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Disney dostálo svojho sľubu a plánuje univerzum Aliena rozšíriť. Avšak, bude to s Ridleym.

Neviem ako vy, ale ja osobne som z tejto novinky skôr smutný. Variety informuje, že k 40. výročiu Votrelca si pre nás Disney a Ridley Scott prichystali prekvapenie. Sám tvorca série zrežíruje tretí prequelový film, pre ktorý sa momentálne píše scenár. Žiadne ďalšie informácie, bohužiaľ, nie sú známe a my tak ani nevieme, či sa bude Disney držať pôvodných Scottových plánov, alebo to celé prekopalo.

Pravdepodobne všetci dúfame, že pokračovanie Covenanta a Promethea bude celkom iným filmom než v prípade jeho predchodcov a my sa konečne dočkáme skvelého Votrelca. Avšak, je nesmierne náročné predpokladať, že sa to stane pod režijným vedením Ridleyho Scotta. Ten v očiach mnohých fanúšikov už ságu stihol potopiť ku dnu. 



Scott hovorí, že chystajú niečo nové, kedže na druhý či tretíkrát už to nie je také desivé a vôbec to nie je ono. Sme zvedaví, či ide len o ďalšie prázdne kecy, alebo sa séria transformuje. Narozdiel od takého Terminátora (ktorý to nedokázal ani s Dark Fate, viď trailer), to však Alien nepotrebuje.

Chyba nie je v značke a v tom, ako sa stále prezentuje, pretože to samo o sebe funguje. Chybu by mal Ridley hľadať niekde inde (recenzie by mu mali minimálne napovedať). Rovnako tak by mu mali napovedať tržby, ktoré boli v prípade oboch posledných snímok dosť biedne.

Domov
Zdieľať
Diskusia