Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2019, 9:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Ministerstvo zahraničných vecí víta ukončenie vojny vo Westerose, ale Slovákom tam zatiaľ neodporúča cestovať

ZAUJÍMAVOSTI GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Záver Game of Thrones si nenechali ujsť ani štátne inštitúcie.

Celý svet od včera žije záverečnou časťou seriálu Game of Thrones. Vyvrcholili v nej osudy našich obľúbených hrdinov, množstvo fanúšikov zostalo sklamaných, iným sa však ukončenie páčilo.

Niekoľko fanúšikov si seriál našiel aj medzi zamestnancami českého a slovenského ministerstva zahraničných vecí, pretože práve naši susedia dnes zavesili na Facebook status, v ktorom gratulujú novému panovníkovi Westerosu a veria, že do krajiny prinesie stabilitu.

Ocenili aj potenciál na zlepšovanie životných podmienok obyvateľstva, lenže ak si ešte poslednú epizódu nevidel, radšej status ani nečítaj, pretože v ňom nájdeš ten najväčší spoiler celého seriálu.

Slovenské ministerstvo zahraničných vecí nezaháľalo a pripojilo sa vlastným statusom. Víta v ňom ukončenie občianskej vojny vo Westerose, ale neblahoželajú novému kráľovi na tróne. Ministerstvo zaujal skôr návrh Samwella Tarlyho, ktorý chcel budúcich kráľov vyberať demokratickým spôsobom priamou voľbou.

Na záver statusu pripojilo ministerstvo odporúčanie Slovákom, aby zatiaľ neriskovali a do Westerosu necestovali, kým sa tamojšia situácia nestabilizuje.

 S vtipným statusom prišlo ako prvé české ministerstvo

Domov
Zdieľať
Diskusia