Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2019, 9:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka v Poľsku rozbila historickú sochu, aby vraj prilákala viac followerov

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM POĽSKO
Uložiť Uložené

Za svoj hlúpy čin schytala obrovskú kritiku.

Instagramová modelka Julia Słońska zašla pred pár dňami s kamarátmi do parku v poľskej Varšave, kde ju natočili, ako s kladivom v ruke rozbíja nos historickej soche vyrobenej po druhej svetovej vojne.

Julia sa celý čas smeje do kamery, zatiaľ čo búcha do pamiatky v parku, a keď napokon nos rozbije, spoločne s partiou sa zabávajú na tom, ako správcovia parku poškodenú sochu nájdu. Čin modelky okamžite zaujal tisíce ľudí na sociálnych sieťach, čo vraj malo byť jej pôvodným zámerom.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Julia Słońska (@juliaslonskaa),

Jednoducho na seba chcela upozorniť a zvolila kontroverznú stratégiu, ktorá teraz vypálila oveľa horšie, ako zrejme sama čakala. Nielenže jej Facebook zmazal účet, ale akúkoľvek budúcu spoluprácu s ňou vylúčila banka mBank, v ktorej kampani sa nedávno objavila.

Samotná Julia sa už za čin ospravedlnila, vraj bol hlúpy a nikdy sa nemal stať, avšak škodu narobila a nebude to tak skoro, kým ľudia na celý incident zabudnú. Viac followerov možno prilákala, avšak väčšina z nich ju iba kritizovala, a tak dnes nemôžeš pod jej príspevkami na Instagrame ani len zanechať komentár, pretože ich zablokovala.

Domov
Zdieľať
Diskusia