Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2019, 15:18
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Spider-Man preberá zodpovednosti Iron Mana. S Mysteriom zachraňujú Zem pred mutantmi z inej dimenzie

Spider-Man preberá zodpovednosti Iron Mana. S Mysteriom zachraňujú Zem pred mutantmi z inej dimenzie
Zdroj: Sony Pictures/Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pokračovanie Spider-Man: Homecoming sa po dlhšej dobe opäť pripomenulo novou ukážkou.

Na debutovú ukážku zo snímky Spider-Man: Far From Home sme si museli počkať poriadne dlho. Keď ale dorazila, stála naozaj to za to. Ponúkla akciu, humor, nové prostredie a najmä prvý oficiálny pohľad na Mysteria v podaní Jakea Gyllenhaala. Táto postava má navyše so Spideym bohatú komiksovú históriu, a tak sa na jej prítomnosť vo filme už skutočne tešíme.

Ako sa tiež zdá, Mysterio a Spider-Man by mali (aspoň na istý čas) spojiť svoje sily, čo rozhodne neznie zle. Ďalšie útržky toho, čo na veľkom plátne vlastne uvidíme, nám ale teraz konečne dodal čerstvý oficiálny trailer, ktorý práve dorazil. Ak si však ešte náhodou nevidel Avengers: Endgame, odporúčame ti ukážku neotvárať.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nás spoločne s Peterom Parkerom (Tom Holland) a jeho spolužiakmi zavedie do Európy. Výlet sa však pre mladého Spideyho skončí v momente, keď za ním príde so žiadosťou o pomoc Nick Fury (Samuel L. Jackson). Ten sa snaží odhaliť záhadu niekoľkých elementálnych bytostí, ktoré spôsobujú katastrofu a zmätok naprieč celým kontinentom.

Za réžiou aj tentokrát stojí Jon Watts (Spider-Man: Homecoming), o scenár sa opäť postarali Chris McKenna a Erik Sommers (obaja The Lego Batman Movie, Spider-Man: Homecoming), no a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Zendaya, Jacob Batalon, Tony Revolori, Martin Starr, Numan Acar, J. B. Smoove, Oli Hill, Remy Hii, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau či Cobie Smulders.

Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. júla (červenec) 2019 a pokiaľ sa o nej chceš dozvedieť ešte viac, vstúp do tohto vlákna.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I thought I’d kickstart your week with a little spidey action. Spider-man far from home hits theatres July 5th and it’s his craziest ride yet. #spidermanfarfromhome

Príspevok, ktorý zdieľa (@tomholland2013),

Domov
Zdieľať
Diskusia