Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2019, 18:43
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Woodstock 50 za 30 miliónov dolárov zrušili mesiac pred termínom. Očakávalo sa, že príde 100 000 ľudí

HUDBA
Uložiť Uložené

Zrušili festival, ktorý mal byť oslavou 50. výročia pôvodného podujatia.

Z trojdňového festivalu nakoniec nič nebude. Informovala o tom stanica BBC, ktorá citovala hlavného investora podujatia spoločnosť Dentsu Aegis Network. Očakávalo sa, že príde 100 000 ľudí.

Odporúčané
Skutočný pohľad na legendárny festival Woodstock. Neviazaná zábava a otvorené mysle toho v roku 1969 zažili hromadu Skutočný pohľad na legendárny festival Woodstock. Neviazaná zábava a otvorené mysle toho v roku 1969 zažili hromadu 25. augusta 2016, 17:23

Dôvodom má byť bezpečnosť. Hlavný sponzor totiž nevie zaručiť zdravie a bezpečnosť umelcov, partnerov a návštevníkov. Zaujímavé však je, že organizátori zrušenie festivalu popierajú. Investor však uviedol, že zmluva im dovoľuje akciu zrušiť a dôkladne zvážili svoj krok. Festival sa mal konať od 16. do 18. augusta na pretekárskom okruhu pri obci Watkins Glen v americkom štáte New York.

Organizátori festivalu sľubovali veľkolepú šou a desiatky interpretov, medzi inými Carlos Santana alebo The Killers. Pred päťdesiatimi rokmi bol festival symbolom slobody, mieru a hudby, navštívilo ho 400 000 ľudí. Vystúpili napríklad The Who, Jimi Hendrix a ďalší.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Caption this… : John Minihan

Príspevok, ktorý zdieľa Woodstock (@woodstock),

Domov
Zdieľať
Diskusia